Online kurs navodnjavanja

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Edukacije i osposobljavanja.

Kontakt - Kurs Navodnjavanja

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 927,61 kn ≈ 125,00 €

Opis

Ovaj kurs za navodnjavanje poljoprivrednih površina namenjen je kako početnicima u navodnjavanju tako i drugima koji već zalivaju svoje poljoprivredno polje, i žele da usavrše znanje i praksu. Materijal korišten u kursu je sa Univerziteta Florida i za 3 lekcije u ukupnom trajanju od oko 2 i po sata (lekcije su prevedene na srpski jezik) naučićete kako pravilno da zalivate poljoprivredno polje i dobijete maksimalne prinose.

Na ovom kursu ćete naučiti kada i koliko treba da navodnjavate za optimalne prinose. Nakon kursa ,sve što će Vam biti potrebno da uspešno navodnjavate su papir, olovka i aplikacija na telefonu koju možete besplatno instalirati. Znanje sa kursa možete koristiti na svim tipovima sistema za navodnjavanje.

Svi polaznici kursa mogu da postavljaju neograničen broj pitanja u prostoru ispod svake lekcije na koja će dobiti odgovor u roku od 24 h, a svi registrovani mogu da vide pitanje i odgovor tako da će se vremenom stvoriti baza podataka.Ovaj kurs je potpuno pod Vašom kontrolom, počinje čim se registrujete a završava se kad god Vi želite.Pristup kursu je vremenski neograničen. Možete ga pratiti sa telefona, tableta ili računara svaki dan u nedelji 24 časa dnevno.Ukoliko ste nezadovoljni kursom kontaktirajte nas u roku od 30 dana i dobićete pun povrat novca.

Link za kurs: https://mala-skola-poljoprivrede.teachable.com

Naše ostale aktivnosti vezane za poljoprivredu možete pronaći na sledećem linku: https://advancedgwt.wixsite.com/agroscan 

Info

Kategorija: Edukacije i osposobljavanja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 927,61 kn
Država: Srbija
Županija: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 05.05.2019.
Pregleda: 208
Šifra oglasa: 43040

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas