Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Online kurs navodnjavanja

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Edukacije i osposobljavanja.

Kontakt - Kurs Navodnjavanja

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 125,00 €

Opis

Ovaj kurs za navodnjavanje poljoprivrednih površina namenjen je kako početnicima u navodnjavanju tako i drugima koji već zalivaju svoje poljoprivredno polje, i žele da usavrše znanje i praksu. Materijal korišten u kursu je sa Univerziteta Florida i za 3 lekcije u ukupnom trajanju od oko 2 i po sata (lekcije su prevedene na srpski jezik) naučićete kako pravilno da zalivate poljoprivredno polje i dobijete maksimalne prinose.

Na ovom kursu ćete naučiti kada i koliko treba da navodnjavate za optimalne prinose. Nakon kursa ,sve što će Vam biti potrebno da uspešno navodnjavate su papir, olovka i aplikacija na telefonu koju možete besplatno instalirati. Znanje sa kursa možete koristiti na svim tipovima sistema za navodnjavanje.

Svi polaznici kursa mogu da postavljaju neograničen broj pitanja u prostoru ispod svake lekcije na koja će dobiti odgovor u roku od 24 h, a svi registrovani mogu da vide pitanje i odgovor tako da će se vremenom stvoriti baza podataka.Ovaj kurs je potpuno pod Vašom kontrolom, počinje čim se registrujete a završava se kad god Vi želite.Pristup kursu je vremenski neograničen. Možete ga pratiti sa telefona, tableta ili računara svaki dan u nedelji 24 časa dnevno.Ukoliko ste nezadovoljni kursom kontaktirajte nas u roku od 30 dana i dobićete pun povrat novca.

Link za kurs: https://mala-skola-poljoprivrede.teachable.com

Naše ostale aktivnosti vezane za poljoprivredu možete pronaći na sledećem linku: https://advancedgwt.wixsite.com/agroscan 

Info

Kategorija: Edukacije i osposobljavanja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 125,00 €
Država: Srbija
Županija: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 05.05.2019.
Datum izmjene oglasa: 05.05.2019.
Pregleda: 257
Šifra oglasa: 43040

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas