Nezdravstveni djelatnik/ca koji sudjeluje u procesu dijagnostike i liječenja - biolog vss (m/ž)

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: OSIJEK, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 16.1.2019.
Natječaj vrijedi do: 24.1.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 25. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Osječko–baranjske županije i odredbe članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ 128/17), ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Osijek raspisuje

NATJEČAJ

Za prijam radnika u radni odnos za radno mjesto:
 • nezdravstveni djelatnik koji sudjeluje u procesu dijagnostike i liječenja - biolog VSS (m/ž) – 1 (jedan) izvršitelj na određeno vrijeme, zamjena za odsutnu radnicu do povratka radnice s bolovanja, odnosno, rodiljnog dopusta, a najkasnije do 24.01.2020. godine za potrebe rada na projektu MOS-Cros-Interreg IPA CBC Hrvatska-Srbija u Službi za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju.

 • Uvjeti:
  - diplomski sveučilišni studij biološkog smjera,
  - znanstveni stupanj ili bez znanstvenog stupnja
  - znanje rada na osobnom računalu
  - radno iskustvo: 1 godina

  Uz pisanu prijavu na Natječaj, kandidati su dužni priložiti:
  životopis
 • životopis
 • presliku domovnice
 • presliku diplome
 • dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima:
 • elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranom radnom stažu, ne starije od dana objave ovog Natječaja,
 • dokaz o poznavanju rada na osobnom računalu (potvrda o završenom tečaju informatike ili prijepis ocjena ili svjedodžba iz kojeg je vidljivo da je kandidat položio predmet koji se odnosi na informatičku pismenost, ili izjava o poznavanju rada na osobnom računalu),

 • Nepravodobno podnesene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
  Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije zadržava pravo provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata kao i poništenje Natječaja.
  Pozivi radi provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata, obavijesti vezane za tijek Natječaja, te rezultati biti će objavljeni na web stranici Zavoda www.zzjzosijek.hr; kandidati neće biti pojedinačno pisano obaviješteni o rezultatima Natječaja.
  Kandidat koji ne pristupi po pozivu, smatra se da je povukao prijavu i gubi status kandidata prijavljenog na Natječaj.
  Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ 116/03), na Natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
  Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta u kojem slučaju imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
  Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17), uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17), navedene na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja, poveznica https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
  Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima smatra se radno iskustvo ostvareno na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke ostvareno nakon stjecanja stručne spreme.
  Rok za podnošenje prijava na Natječaj je 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.
  Prijava na Natječaj sa svim dokazima o ispunjavanju potrebnih uvjeta iz Natječaja dostavlja se na adresu: Zavod za javno zdravstvo Osijek, Drinska 8, Osijek, s naznakom „Za Natječaj «Nezdravstveni djelatnik koji sudjeluje u procesu dijagnostike i liječenja - biolog VSS»

  NAPOMENA: Prijavom na natječaj dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Zavod za javno zdravstvo Osijek jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti arhivskog i registraturnog gradiva Zavoda za javno zdravstvo Osijek.

  Poslodavac


  Poslodavac: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE OSJEČKO-BARANJSKE
  Kontakt: pismena zamolba: Drinska 8, 31000 Osijek

  Info

  Kategorija: Radna mjesta
  Vrsta oglasa: Potražnja
  Cijena: na upit
  Država: Hrvatska
  Datum objave oglasa: 16.01.2019.
  Datum izmjene oglasa: 17.01.2019.
  Pregleda: 31
  Šifra oglasa: 41536

  Predaj oglas

  Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas