Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nastavnik/ica tehnologije zanimanja i praktične nastave cvjećarske i vrtlarske struke

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 26.8.2020.
Natječaj vrijedi do: 2.9.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12 ,126/12-pročišćeni tekst, 94/13, 152/14, 07/17, 68/18 i 64/20) – dalje u tekstu Zakona, članka 3. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Srednjoj školi-Centru za odgoj i obrazovanje i članka 13. Pravilnika o radu Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje, Zagreb, Zagorska 14 raspisuje
N A T J E Č A J
ZA POPUNU RADNIH MJESTA
1. NASTAVNIK TEHNOLOGIJE ZANIMANJA I PRAKTIČNE NASTAVE CVJEĆARSKE I VRTLARSKE STRUKE - 1 IZVRŠITELJ, RAD NA ODREĐENO PUNO RADNO VRIJEME ( 40 SATI TJEDNO ) UZ UVJET PROBNOG RADA U TRAJANJU OD 2 MJESECA
UVJETI:
- sukladno članku 105. i 106. Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN br. 1/96 i 80/99 ).
Kandidati su uz zamolbu dužni priložiti sljedeću dokumentaciju:
- životopis
- dokaz o stečenoj vrsti i razini obrazovanja
- domovnicu, odnosno dokaz o državljanstvu
- potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (potvrda/elektronički zapis o radno pravnom statusu)
- uvjerenje da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak za kaznena djela iz članka 106. Zakona (ne starije od 3 mjeseca )
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužni su u prijavi pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o tom statusu.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članova njihovih obitelji ( NN 121/17) na natječaj su dužni, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članova njihovih obitelji ( NN 121/17) – poveznica na internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Dokumentaciju slati u presliku, a nakon izbora, odnosno prije zasnivanja radnog odnosa izabrani kandidat obvezan je dostaviti izvornike tražene dokumentacije.
Kandidatom se smatra osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu i ispunjava uvjete javnog natječaja.
Kandidat prijavom na natječaj daje privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Sukladno odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Srednjoj školi-Centru za odgoj i obrazovanje koji je objavljen na web stranici Škole provest će se selekcijski postupak pisane provjere sposobnosti, motivacija i vještina i razgovor s kandidatima koji ispunjavanju formalne uvjete natječaja. Lista kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će objavljena na mrežnoj stranici
Škole najkasnije 3 dana prije dana određenog za provođenje selekcijskog postupka. Kandidati se neće posebno pozivati te ukoliko ne pristupe selekcijskom postupku smatrat će se da su odustali od prijava na natječaj.
Zamolbe s odgovarajućom dokumentacijom dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja na adresu škole s naznakom „natječaj za popunu radnih mjesta“.
Na natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola.
Nepotpune i nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati.
Obavijest o rezultatima natječaja biti će objavljena na mrežnim stranicama Škole.
Napomena: Natječaj traje od 26.8.-2.9.2020.

Poslodavac


Poslodavac: SREDNJA ŠKOLA-CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE
Kontakt:
  • pismena zamolba: Zagorska 14, 10000 Zagreb



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 25.08.2020.
Datum izmjene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 43
Šifra oglasa: 47928

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas