Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

MINERALNA GNOJIVA

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Gnojiva.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - Branimir Elek

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

MINERALNA GNOJIVA

U zaštitnim znakovima Horty, Florimax i Horty Profi kombinirani su mineralna gnojiva. Uključuju proizvode s pažljivo formuliranim omjerima makro i hranjivih tvari koje biljke trebaju u svom životnom ciklusu radi optimalnog rasta. Gnojiva nisu fitotoksični, ekološki prihvatljivi, bezopasni za zdravlje i jednostavni su za upotrebu. Izvanredni efekti gnojiva Horty, Florimax i Horty Profi izvijestio da oba profesionalni i amaterski vrtlari, voćari i vinara. Prodaja mineralnih gnojiva odvija se preko zastupnika AIPK TRGOVINA d.o.o.

HORTY

NPK formulacije su tekuća mineralna gnojiva s prilagodenim omjerom NPK za sve vrste dekorativnih i balkonskih cvjetova, povrća, travnjaka, voćaka i vinove loze.

Posebne kalcija gnojiva namijenjena za gnojidbu svih kultura (jabuke, kruške, jagode, plodnih povrće, salate, ...) za svog normalnog razvoja u hitno treba velike količine kalcija.

U ovoj skupini prikupljaju se različita gnojiva na osnovi mikroelemenata kako bi se spriječile posljedice nedostatka mikroelemenata.

Fosfor ima univerzalnu ulogu u širokom nizu reakcija metabolizma biljaka i bitan je za rast i razvoj kao osnovni nutrijent. Biljke su glavni potrošači fosfora, tako da često nedostaje tlo.

FLORIMAX

Tekuće gnojivo s uravnoteženim sastavom NPK i dodatnim mikroelementima za cvjetanje i ukrasne biljke, i vanjske i unutarnje.

Tekuće gnojivo za poboljšanje i povećanje prinosa i za poticanje rasta i razvoja voća, povrća, vinove loze i poljoprivrednih biljaka

HORTY PROFI

Gnojivo s visokom i uravnoteženom smjesom namijenjenom površinama koje su inače uravnotežene makro elementima, ali želimo potaknuti intenzivan rast.

AIPK TRGOVINA d.o.o.

Samoborska cesta 134

Zagreb

www.aipk.hr

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 22.01.2018.
Datum izmjene oglasa: 01.06.2023.
Pregleda: 671
Šifra oglasa: 37173

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas