Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 5709 S

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na već isprobanu seriju MF 5700 SL i zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S garantuje se apsolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.
Novi S-Effect  Masseya Fergusona i na tom modelu integriše brojne karakteristike poput novog terminala Fieldstar 5 sa ekranom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvetljenja kao i važnim izmenama detalja za više sigurnosti rukovaoca. Dizajn je takođe izmenjen, kako spolja tako i iznutra, pri čemu je od sada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Menjač
MF 5709 S 95 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6

Motor

Novi četverocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 L pokreće modele serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronski upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom vazduha kroz četiri ventila po cilindru kako bi se efikasnim sagorevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost.

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije morao se dodati dizel oksidacioni kazalizator (DOC) koji ne zahteva održavanja kako bi se poštovale stroge granične vrednosti najnovijih propisa o izduvnim gasovima. Novi sistem  "All in one" nema nikakav uticaj na preglednost ili pristup održavanju.

Menjač

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnim performansam i efikasnom dizajnu, menjači Dyna 4 neprevaziđeni su kad je u pitanju efikasnost, kontrola i udobnost. Šesnaest brzina napred i šesnaest brzina unazad mogu se u potpunosti menjati bez upotrebe kvačila. Menjačem Dyna 4 može se jednostavno i udobno upravljati ručicom PowerControl na levoj strani ili vozačkom polugom na desnoj strani što nećete pronaći nigde više u ovoj klasi.

Dyna 6
Menjač Dyna 6, posebno razvijen za modele s četverocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno odgovara dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored izuzetne pristupačnosti korisniku za efikasan rad s prednjim utovarivačem, menjač raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vetrobran na uskoj udubljenoj haubi. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost.

Možete birati između dvije kabine - "Essential" i "Efficient" s kojima traktor možete prilagoditi svim zahtevima. Zahvaljujući dvema različitim pozicijama kabine i odabiru između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard, zagarantovan je jednostavan pristup objektima.

Čitava serija dostupna je s opcionalnim mehaničkom suspenzijom, a svi traktori s četverocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novom suspenzijom prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sedišta s pneumatskom suspenzijom.

Pored toga, nova upravljačka ploča opremljena je preglednim ekranom SIS Screen. Takođe, mogu se poručiti i opcije poput SpeedSteer-a i pripremljenosti na priključak Auto Guide.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 03.09.2020.
Datum izmjene oglasa: 03.09.2020.
Pregleda: 338
Šifra oglasa: 47997

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas