Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson kombajn MF Delta 9380

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Budućnost poljoprivrede – hibridni model Massey Ferguson-a.
Hibridni kombajn MF DELTA kombinira konvencionalnu i rotor-tehnologiju te ispunjava zahtjeve za žetvom usjeva velikih poljoprivrednih pogona i uslužnih poduzetnika. To se postiže brojnim novim funkcijama koje ne poboljšavaju samo udobnost za vozača i olakšavaju upravljanje, nego je također povećan kapacitet i učinkovitost stroja.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Vršidba Spremnik zrna L
MF 9380 496 Agco Power 7 cil. SCR /9,8 l hibrid 12500

Vršilica

Kombajn MF DELTA jedini je opremljen pravim uređajem za vršidbu na tržištu koji zaslužuje naziv „Hi-Inertia“ – puno zamašne mase! Ubrzava protok materijala, promiče vršidbu i zahvaljujući štedljivoj potrošnji goriva osigurava povoljnu žetvu bez žrtvovanja propusnosti. Poprečna ploča nastala u razvoju tvrtke MF stanjuje sloj žetvene mase pri ulasku u vršidbene organe, smanjujući time potrebnu snagu i štedeći gorivo. Žetvena masa bude predovršena, što olakšava razdvajanje zrna od slame i osigurava odličnu kvalitetu zrna. Širok ulaz prema rotoru osigurava rampa za uvlačenje materijala, koja povećava i olakšava protok materijala za vršidbu, tako da se materijal unatoč visokoj snazi stroja nježno provodi kroz kombajn.

U sljedećem stupnju obrade, dva Hi-Separation rotora ravnomjerno transportiraju materijal prema stražnjem dijelu stroja. Savijeni prsti na rotoru rahle sloj žetvene mase, a oni su odlučujući faktor iznimno čistog i visokoproduktivnog procesa dodatne vršidbe i razdvajanja.

HyPerforma
Hi-Inertia vršalica + Hi-Performance podbubanj (košara) + RotorFeeder + Hi-Separation rotori = HyPerforma tehnika. Ovaj sustav vršidbe i razdvajanja posebno je pogodan za proizvodnju čistih uzoraka  zrna i pažljivu obradu slame, kako bi se olakšao posao preši u sljedećem stupnju obrade.
Velika površina razdvajanja – 5,44 m².

Otkosni uređaj

Za hibridne kombajne serije Delta Massey Ferguson razvio je sasvim novi PowerFlow-otkosni uređaj sa zahvatom od 10,74 m. Temelji se na provjerenom PowerFlow otkosnom uređaju, koji je kroz desetljeća korištenja dokazao da povećava učinak u žetvi uljane repice za preko 70 posto i  pojednostavljuje rad vozaču u zahtjevnim uvjetima vožnje na polju. PowerFlow otkosni uređaj nove generacije je proširen za povećanje kapaciteta, a zahvaljujući većoj uvlačećoj pužnici i drugim ugrađenim elementima povećana mu je učinkovitost.

Usjev kosi Schumacher-ova greda s noževima i dvostrukim pogonom, koja svojom visokom i ujednačenom brzinom omogućava vrlo visok protok požete mase, a zahvaljujući pogonu s obje strane ovaj je sustav znatno pouzdaniji od standardne grede širine 10,74 m s pogonom na samo jednoj strani. Široka PowerFlow traka, koja transportira požetu masu do uvlačeće pužnice, stalno aktivno skuplja požetu robu, smanjujući time gubitke otkosnog uređaja i garantira ravnomjerno punjenje bubnja s klasovima prema naprijed. S promjerom od 762 mm, NOVA SuperFlow uvlačeća pužnica nudi 41 posto više radne površine od konstrukcija u konkurentskim proizvodima. S uvlačećim prstima postavljenim po cijeloj širini zahvata omogućuje brz rad bez nakupljanja hrpa u svim uvjetima i kod obrade svih žetvenih kultura. Brze i jednostavne mogućnosti podešavanja vozaču olakšavaju mijenjanje i prilagođavanje postavki, kako bi uvijek postigao optimalan protok za različite žetvene usjeve i uvjete.

Motor

Kombajni MF Delta nove generacije pogonjeni su modernim AGCO POWER motorima sa SCR-tehnologijom, koji udovoljavaju normi Tier 4 Final.  MF Delta Hybrid pogonjen je jedinstvenim 7-cilindričnim 9,8 litarskim agregatom, poznatim po uglađenom i tihom radu bez vibracija. Ovi motori imaju ravnu krivulju okretnog momenta, što osigurava konstantnu snagu kombajna pod opterećenjem. U kombinaciji sa štedljivim prijenosom snage postiže se iznimno niska potrošnja goriva po toni ovršene robe i odlična iskoristivost goriva.

Zbog toga model MF Delta ima veći doseg s jednim punjenjem rezervoara. Kako bi se osigurala dostatna količina goriva za dugi žetveni dan, kombajn je opremljen spremnikom dizelskog goriva kapaciteta 1.000 litara i spremnikom za AdBlue kapaciteta 120 litara.

Kabina

Skyline - panoramska kabina
Moderna tehnika olakšava vozaču upravljanje kombajnom i poboljšava komfor, između ostaloga zahvaljujući serijski ugrađenoj automatiziranoj klimatizaciji i grijanju. Veliko, zakrivljeno vjetrobransko staklo od zatamnjenog višeslojnog sigurnosnog stakla, s dodatnim specijalnim slojem „Trosifol Sound Control“ jamči prvorazrednu  preglednost. Kroz odličnu zvučnu izolaciju kabine vozač radi u mirnom okruženju.

Vozačko sjedalo sa zračnim ogibljenjem – federiranjem je standard, a u serijsku opremu se ubraja i udobno sjedalo za suvozača, postavljeno iznad hladnjaka;  zahvaljujući svojima kompaktnim dimenzijama podesivi stup upravljača omogućuje nesmetani pogled na otkosni mehanizam žetvenog uređaja. Bezstupnjevito podesivi upravljački naslon pričvršćen je za sjedalo i opremljen s ergonomski oblikovanom PowerGrip-ručicom, koja dobro naliježe u ruci i omogućava rukovanje s većinom funkcija samo prstima i palcem. Pomoćne funkcije, kojima se upravlja preko fleksibilnih membranskih tipki i koje se rjeđe koriste, nalaze se na desnoj strani posluživačkog naslona za ruke. Jednostavan upravljač, uzvišeni Soft-Touch-taster za podešavanje i zaslon izravno su povezani s TechTouch terminalom.

Izvrsna preglednost i ergonomski raspoređeni elementi za upravljanje i podešavanje olakšavaju rad i podižu proizvodnost.

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 21.04.2020.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 1634
Šifra oglasa: 46710

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas