Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Malina - Willamette i Enrosadira - sertifikovane bezvirusne sadnice

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Sadni materijal.

Cijena: na upit

Opis

Najbolja malina na svetu

Malina sorte Willamette je u svetu poznata kao najbolja malina za preradu i zamrzavanje. Srpski poljoprivrednici su od ove sorte stvorili svetski prepoznatljiv brend. Pola veka duga tradicija uzgajanja Willamett-a u Srbiji pokazala je odlične rezultate, a sama sorta se  izuzetno dobro prilagodila našim klimatskim uslovima. Danas postoje bezvirusne sertifikovane sadnice srpskog Willamette-a koje su dostupne svim ozbiljnim proizvođačima.
Drugi, veoma profitabilan segment proizvodnje maline je konzumna, odnosno sveža malina. Za ovakav vid proizvodnje moraju se odabrati namenski stvorene sorte dugo postojane u svežem stanju. 
U svetu je trenutno najbolja, najtraženija i najskuplja italijanska sorta Enrosadira
Osnovni uslov za dobru proizvodnju je kvalitetna sertifikovana sadnica.

Kompletnu ponudu sadnog materijala pogledajte na OVOM LINKU!

Najbolja malina na svetu za preradu srpski Willamette 

Elitne sertifikovane sadnice maline starog, crnog, SRPSKOG Willamette koje posedujemo imaju garantovano poreklo koje dokumentujemo pratećim sertifikatima. Najpoznatija i najbolja institucija na svetu NAKT iz Holandije je proizvela originalne bezvirusne sadnice maline SRPSKOG Willamette, koji je više od 40 godina rastao i prilagodio se klimatskim uslovima Zapadne Srbije, odnosno Balkana. 

Malina - sorta Willamette sadnice golog korena

Jedini smo rasadnik koji ima najčistiji i najoriginalniji SRPSKI Willamette u svetu, a bezvirusni status sa genetskim potencijalom koji vodi poreklo iz SAD  i matične sadnice sa obronaka planina u Prilikama kod Ivanjice su vrhunski potencijal za najveće prinose i najbolji kvalitet poznate srpske maline. 

Najbolja konzumna malina na svetu Enrosadira®  

Enrosadira® je remotantna (dvorodna) sorta maline, veoma prinosna, krupnih svetlocrvenih plodova, odličnog ukusa i veoma dugog veka trajanja u svežem stanju. Svetski najtraženija malina za konzumnu upotrebu. Preporučuje se proizvodnja u zatvorenom ili natkrivenom prostoru, a prinosi na godišnjem nivou su preko 40 t/ha uz intezivan sistem gajenja.
Veoma otporna na bolesti i štetočine, umerenog rasta, veoma laka za branje, vrhunskog kvaliteta ploda I odličnih osobina za gajenje.
Enrosadira® je licencirana i zaštićena sorta maline, a Floriva d.o.o. je ovlašćena od strane selekcionera i vlasnika sorte za proizvodnju, uvoz i prodaju sadnica za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Info

Kategorija: Sadni materijal
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 22.02.2019.
Datum izmjene oglasa: 07.08.2020.
Pregleda: 4264
Šifra oglasa: 42054

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas