Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Krema za hiperpigmentaciju 30 ml.

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Usluge i ostalo.

Kontakt - Dražen Dežmalj

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 10,62 €

Opis

Hiperpigmentacija je poremećaj u boji kože koji se očituje tamnim mrljama na pojedinim izloženim područjima kao što su to ruke ili lice. Nastaje zbog porasta količine melanina, odnosno zbog povećanja broja pigmentnih stanica u koži. Pigmentacijske mrlje poput staračkih pjega uzrokovane su prekomjernim izlaganjem suncu koje nam na naplatu dođe s godinama. Djelovanje UV zraka najčešći je uzrok većine hiperpigmentacija, a osim što ih uzrokuje, iz godine u godinu, odnosno od ljeta do ljeta, čini ih sve vidljivijima i većima. 

Borba sa hiperpigmentacijom je često sizifovski posao ali nipošto ne treba odustati. Teško da će potpuno nestati ali sigurno možete smanjiti njen intenzitet.

Naša krema sačinjena je od macerata tratinčice u kokosovom ulju, vitamina c koji je topiv u ulju, aloe gela, hidrolata lavande angustifolie, i eteričnog ulja celera i smilja.

Tratinčicu smo macerirali u kokosovom ulju jer smo željeli dobiti savršenu ekstrakciju tratinčice i što bolju absorbciju svih aktivnih sastojaka.Eterično ulje celera se dermalno koristi za uklanjanje sunčevih i staračkih pjega. Izrazito je fototoksično pa se krema ne smije koristiti prije izlaganja suncu. preporučamo je koristiti od jeseni do proljeća svakodnevno tri puta ili ljeti kao noćnu kremu.
Cijena kreme je 80hrk/30ml.

Info

Kategorija: Usluge i ostalo
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 10,62 €
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 11.06.2018.
Datum izmjene oglasa: 15.04.2020.
Pregleda: 163
Šifra oglasa: 39245

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas