Konsalting

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Edukacije i osposobljavanja.

Kontakt - Consulting Solutions

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS angažuje profesionalni tim ljudi specijalizovane za oblast konsaltinga kompanijama sa limitiranim kadrovskim angažovanjem profesionalnog menadžmenta. Izražena kadrovska limitiranost malih i srednjih preduzeća navedenog profila, pomoć privrednicima u ovoj sferi je dragocena i često nezaobilazna.

 

Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS je dinamična firma koja prateći najnovije trendove uspešnog poslovanja, pomaže svojim klijentima da unaprede svoje poslovanje. Imajući u vidu značaj ove vrste usluge, pažljivo osluškujući poslovne potrebe naših klijenata nastojimo da konstantno pratimo i poboljšavamo kako kratkoročne, tako i dugoročne aspekte poslovanja naših klijenata.

 

Nadamo se da ćete biti jedni od klijenata kojima ćemo, kao i mnogima do sada, pomoći da unaprede svoje poslovanje, da budu u toku sa svim zakonskim promenama i mogućnostima koje se pružaju u okvirima u kojima posluje Vaša kompanija, a na najbrži, najefikasniji i najprofesionalniji način.

 

[email protected]

 

(+381)  61 16 70-145

Web sitewww.firmesrbija.info

Info

Kategorija: Edukacije i osposobljavanja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 07.09.2018.
Datum izmjene oglasa: 25.02.2019.
Pregleda: 76
Šifra oglasa: 40293

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas