Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Komunalni radnik/komunalna radnica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: DRNJE, KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: 20 sati tjedno
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 22.11.2021.
Natječaj vrijedi do: 30.11.2021.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Završena osnovna škola
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju članka 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 4/18. i 112/19), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Drnje raspisuje

OGLAS
za prijam namještenika/ice na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne namještenice u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Drnje
– na radno mjesto komunalnog radnika

- 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme, do povratka odsutne namještenice – nepuno radno vrijeme (20 sati tjedno)

Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje, korišteni u ovom oglasu, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Opći uvjeti:
- osnovna škola,
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta,
- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo.


Dokaz o zdravstvenoj sposobnosti dostavit će samo kandidat koji bude izabran nakon obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o imenovanju.

Služba se zasniva na određeno vrijeme, do povratka odsutne namještenice.

Natjecati se mogu osobe oba spola.

U službu ne mogu biti primljene osobe za koje postoji zapreka iz članaka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Za kandidate/kandidatkinje prijavljene na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i intervjuom. Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatrat će se da je povukao/povukla prijavu na oglas.

Na web-stranici Općine Drnje (www.drnje.hr) naveden je opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kandidatkinja i iz kojeg područja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.

Na istoj web-stranici i na oglasnoj ploči Općine Drnje objavit će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 dana prije održavanja provjere.

Uz prijavu na oglas kandidati su dužni priložiti:
a) životopis (vlastoručno potpisan),
b) dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice),
c) dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe),
d) vlastoručno potpisanu izjavu o nepostojanju zapreka iz članka 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (obrazac Izjave nalazi se na web-stranici Općine Drnje www.drnje.hr),
e) elektronički zapis podataka iz područja radnih odnosa (dokaz o radnom stažu) – izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO), ne stariji od 6 mjeseci,
f) uvjerenje da se protiv osobe ne vodi istražni ili kazneni postupak,
g) uvjerenje o osposobljenosti za rukovanje i upravljanje motornom kosilicom.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije imenovanja kandidata/kinje predočit će se izvornik.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom oglasu. Osoba koja ne podnese pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas i njezina se prijava neće razmatrati. Osobi koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, dostavit će se pisana obavijest o tome.

Kandidat/kandidatkinja koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kandidatkinje samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kandidatkinja koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijama u službu prema članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17. i 98/19), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13. i 98/19), članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14. i 39/18) i članka 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina („Narodne novine“ broj 155/02, 47/10, 80/10. i 93/11), dužan/a se je u prijavi na oglas pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kandidatkinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Općina Drnje obvezuje se da će s osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU GDPR) i Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj 42/18), te u skladu s Politikom zaštite privatnosti osobnih podataka koja je objavljena i može se pročitati na web-stranici Općine Drnje https://drnje.hr/zastita-osobnih-podataka/dokumenti-zastita-osobnih-podataka/, uz primjenu odgovarajućih organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Prijave na oglas s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku od 8 dana od objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave se podnose na adresu: Općina Drnje, Trg kralja Tomislava 29, 48322 Drnje, ili putem e-maila na adresu opcinadrnje@gmail.com s obveznom naznakom: „Prijava na oglas za prijam namještenika/ice – komunalni radnik/ica“.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku, dostavom rješenja o imenovanju izabranog kandidata.

Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA DRNJE
Kontakt:
  • osobni dolazak: TRG KRALJA TOMISLAVA 29, 48322 DRNJE
  • pisana zamolba: Trg kralja Tomislava 29, 48322 Drnje
  • e-mailom: opcinadrnje@gmail.com


Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 19.11.2021.
Datum izmjene oglasa: 01.12.2021.
Pregleda: 9
Šifra oglasa: 52224

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas