Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Komunalni radnik/komunalna radnica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: KAŠTEL SUĆURAC, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 8
Vrsta zaposlenja: Na određeno; sezonski
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 14.5.2018.
Natječaj vrijedi do: 22.5.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju članka 19. stavak 1., 28. stavak 1., 29. stavak 1., 2. i 3. i članka 116. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" br. 86/08, 61/11 i 4/18- u nastavku teksta: ZSN), upravitelj Vlastitog pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti u gradu Kaštela, raspisuje

OGLAS
za prijam u službu na određeno vrijeme


na radno mjesto Namještenik 3 – pomoćni radnik, u Vlastitom pogonu za obavljanje komunalnih djelatnosti u gradu Kaštela, 8 izvršitelja/ica na određeno vrijeme od tri (3) mjeseca, radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao.

Opći uvjeti za prijam u službu:
- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta.
Posebni uvjeti za prijam u službu:
- osnovna škola
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta izabrani kandidat dostavlja po obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu u službu.
Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- dokaz o državljanstvu (osobna iskaznice, putovnica ili domovnica)
- svjedodžbu o završenoj osnovnoj školi
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ili da nije pravomoćno osuđen za kaznena djela iz članka 15. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi - ne starije od 3 mjeseca od zadnjeg dana roka za podnošenje prijava
- vlastoručno potpisanu izjavu koju ne treba ovjeravati (danu pod materijalnom i kaznenom odgovornošću) da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
Dokumenti kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz oglasa mogu se priložiti u neovjerenoj preslici, a po obavijesti o izboru, prije donošenja rješenja o prijmu u službu, izabrani kandidat će dostaviti izvornik tražene dokumentacije.
U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
Na oglas se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola, a izrazi koji se koriste u ovom oglasu za osobe u muškom rodu uporabljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Kandidat koji ima pravo prednosti kod prijma u službu prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je uz prijavu na oglas priložiti sve dokaze o ostvarivanju traženih uvjeta iz oglasa, kao i sve dokaze predviđene posebnim zakonom na osnovu kojeg ostvaruje pravo prednosti na koje se poziva.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u oglasu.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas i dostavlja joj se obavijest o razlozima zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas. Protiv navedene obavijesti osoba kojoj je obavijest dostavljena nema pravo podnošenja pravnog lijeka.
Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata obaviti će se putem pisanog testa iz općeg znanja te intervjua. Na pisano testiranje iz općeg znanja biti će pozvani kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
Prijave na oglas s prilozima podnose se u zatvorenom obliku u roku od osam dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava u Kaštelima, na adresu: Grad Kaštela, Povjerenstvo za provedbu oglasa, Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, s naznakom: "Oglas za prijam u službu na radno mjesto Namještenik 3 – pomoćni radnik- ne otvarati”, poštom ili neposredno u pisarnicu Grada Kaštela.
Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava oglasom, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i područje provjere objaviti će se na službenoj web-stranici Grada Kaštela: www.kastela.hr.
Vrijeme i mjesto održavanja pisanog testiranja objaviti će se na istoj web-stranici i na oglasnoj ploči Grada Kaštela najmanje pet dana prije održavanja testiranja.
O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Po raspisanom oglasu ne mora se izvršiti izbor, te se u tom slučaju donosi odluka o poništenju oglasa.





Poslodavac


Poslodavac: GRAD KAŠTELA
Kontakt: pismena zamolba: Braće Radić 1, Kaštel Sućurac

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 14.05.2018.
Datum izmjene oglasa: 15.05.2018.
Pregleda: 17
Šifra oglasa: 38821

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas