Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kekkilä supstrati za lončanice i ukrasno bilje

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

Agro Centar
Kakma bb, 23423 Polača
tel: +385 23 662 109 Poslovnica Zagreb
Rakitnica 1, 10000 Zagreb
tel: +385 99 783 6214

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata za profesionalne  korisnike i za amatere.  Golemi portifelj  Kekkilä proizvoda  donosi rješenja za cijeli peroid uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

 

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta koji je izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta supstrata koji su izvrsni za lončanice i ukrasno bilje. 

Kekkilä Professional  supstrati za ukrasno bilje i lončanice globalno se koriste za uspješnu proizvodnju cvjetnih i lisnih lončanica. Paleta proizvoda sastoji se od visokokvalitetnih podloga s dobrim svojstvima punjenja od srednje do grube strukture.

 

KEKKILÄ OPM 420

Kekkilä OPM 420 je naš najpodavaniji supstrat za lončanice i ukrasno bilje. Napravljen je od bijelog Sphagnum treseta prosijanog u srednje finu strukturu.

Homogena struktura supstrata olakšava savršeno punjenje posuda i lončanica. Naša metoda uklanjanja najfinijih čestica pruža odličnu vodo-zračnu strukturu supstrata. Ova svojstva osiguravaju ravnomjeran rast i kvalitetnu proizvodnju. 

Linija OPM 420 idealna je za lončanice i posude širine 4-12 cm. Fizikalna svojstva OPM 420 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom i perlitom.

KEKKILÄ OPM 630

Linija OPM 630 namjenjena je kulturama s osjetljivim korijenom i biljkama koje zahtijevaju dulje vrijeme uzgoja.

Linija OPM 630 napravljena je od bijelog Sphagnum treseta prosijanog u srednje grubu strukturu.  Smanjena struktura finoće u kobinaciji s većim česticama osigurava prozračnu strukturu supstrata. 

Linija OPM 630 idealna je za lončanice i posude širine 10-13 cm. Fizikalna svojstva OPM 630 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom i perlitom

KEKKILÄ OPM 640

Linija OPM 640 porikladna je za usjeve uzgajane u većim posudama i za biljke dužeg perioda uzgoja.

Linija OPM 640 napravljena je od bijelog Sphagnum treseta prosijanog u grubu strukturu.  Smanjena struktura finoće u kobinaciji s većim česticama osigurava prozračnu strukturu supstrata. 

Linija OPM 640 idealna je za lončanice i posude širine 10-13 cm. Fizikalna svojstva OPM 640 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom i perlitom.

KEKKILÄ OPM 025

Linija OPM 025 naša je najprodavanija proizvodna linija za lončanice i ukrasno bilje. 

Linija OPM 025 napravljena je od smeđeg Sphagnum treseta prosijanog u srednje finu strukturu.  OPM 025 nudi dobra svojstva punjenja, dobro uravnotežen vodno-zračni kapacitet kao i dobru kapilarnost. 

Linija OPM 025 idealna je za lončanice i posude širine 6-12 cm. Fizikalna svojstva OPM 025 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom, perlitom ili crnim tresetom.

KEKKILÄ OPM 525

OPM 525 je naša višenamjenska linija s manjim postotkom sitnih čestica s odličnim vodno-zračnim kapacitetom koji rezultira izvrsnim ukorjenjivanjem i snažnim rastom.

Linija OPM 525 napravljena je od smeđeg Sphagnum treseta prosijanog u srednje grubu strukturu.  OPM 525 je srednje grubi supstrat s odličnom homogenom strukturom. To daje ovom proizvodu od 5 – 25 mm odlična svojstva za punjenje u lončanice i čini ga pogodnim za uporabu u postrojenjima koja koriste robote.

Linija OPM 525 idealna je za posude širine 11-14 cm. Fizikalna svojstva OPM 525 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom, perlitom ili crnim tresetom.

KEKKILÄ OPM 540

Linija OPM 540 je s većim postotkom grubljih čestica što čini ovu liniju idealnom za ukrasno bilje s dužim razdobljem uzgoja i uzgojem u veće posude / lončanice.

Linija OPM 540 napravljena je od smeđeg Sphagnum treseta prosijanog grubu strukturu.  

Linija OPM 540 idealna je za posude širine 12-17 cm. Fizikalna svojstva OPM 540 linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom, perlitom ili crnim tresetom.

KEKKILÄ OPM 540c

Linija OPM 540c je s najvećim postotkom grubih čestica što čini ovu liniju idealnom za ukrasno bilje koje se uzgaja u velike lončanice / posude.

Linija OPM 540c napravljena je od smeđeg Sphagnum treseta prosijanog ekstra grubu strukturu.  

Linija OPM 540 idealna je za posude širine iznad 14 cm. Fizikalna svojstva OPM 540c linije mogu se podesiti posebnim dodacima kao naprimjer glinom, perlitom ili crnim tresetom. 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 22.02.2018.
Datum izmjene oglasa: 23.11.2023.
Pregleda: 1748
Šifra oglasa: 37537

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas