Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kalifornijske gliste-prodaja mini legla, glistenjaka i glista za ribolov

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Domaće životinje.

Kontakt - Veljko Cvetićanin

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 21,10 €

Opis

Poručite startno mini leglo kalifornijskih glista i počnite da se bavite organskom prozivodnjom u svojoj bašti! Mini leglo staje u 1 džak/kantu i od njega se za 4 meseca gliste razmnože da zauzmu površinu jednog celog legla. Svaka naredna 3 meseca broj glista se poduplava tako da možete da pravite nova legla. Uzgajajte sami gliste za ribolov ili za proizvodnju glistenjaka za đubrenje povrća i voća. Karakteristika ovih glista je da se izuzetno brzo razmnožavaju. Jedna odrasla glista svakih mesec dana izbaci 60-80 mladih glista.

Kalifornijske gliste proizvode i najkvalitetnije organsko đubrivo - glistenjak. On ne može da spali koren biljke i svaka presađena biljka koja se stavi u glistenjak prima se 100%. Izuzetno isplativo ulaganje u sopstvenu organsku proizvodnju. Zasto bi kupovali glistenjak po ceni od 20 dinara i više za litar kad možete sami da ga proizvodite? Jedno leglo kalifornijskih glista svaka 3 meseca proizvede 300 litara glistenjaka (150 kg). Ako se uzme u obzir da pri sadnji paradajza ili krompira treba pola litra glistenja za jednu biljku jasno je kolika je to količina najkvalitetnijeg organskog đubriva. Uzgajajte sami organsku hranu i zatvorite prirodni ciklus proizvodnje u svojoj bašti.

Prihranu biljaka glistenjakom mozete raditi na 3 načina: ukopavanjem oko korena biljke, folijarnim prskanjem i zalivanjem (ručno ili kroz sistem kap po kap). Davanje glistenjaka biljci je kao davanje steroida bodi bilderima uz jedan bitan detalj - glistenjak je višestruko koristan za biljku za razliku od steroida koji je višestruko štetan za onog koji uzima. Biljka mnogo brže raste kad je đubrena glistenjakom, plodovi su kvalitetniji i ukusniji i imaju više vitamina i minerala koje biljka vuče iz prirodnog izvora (glistenjaka), a ne iz veštačkih đubriva. Materijal koji gliste koriste za preradu u glistanjak vam je dostupan praktično besplatno (organski otpaci povrća i voća, karton, trava, lišće, stajnjak). Trebaju vam samo gliste koje će taj materijal preraditi u glistenjak-.

Napomena: U jednom kompletnom leglu po zvaničnim podacima ima oko 1 do 1,5 kg mase glista svih uzrasta. 1 odrasla glista duzine 2-8 cm ima od 0,1 do 1,3 grama tezine. Glista reproduktivnu moc stice posle 90 dana, tada dostize duzinu od oko 3 cm, a zivotni vek joj je preko 20 godina.

Cena mini legla je samo 2499 dinara! ! !

Šaljem kurirskim službama. Šaljem i literaturu uz koju će uzgoj glista biti lak i zanimljiv i sprečiti greške koje početnici najčešće prave.

INFO: 061/601-46-90

Info

Kategorija: Domaće životinje
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 21,10 €
Država: Srbija
Županija: Zapadnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 23.10.2018.
Datum izmjene oglasa: 29.09.2022.
Pregleda: 2473
Šifra oglasa: 40772

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas