AgroKlub.com

\

Poljoprivredni oglasnik

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredni oglasnik » Poljoprivredni proizvodi » Jogurt s propolisom i cvjetnim prahom (25522)

Jogurt s propolisom i cvjetnim prahom

Kontakt:

Baščanska 19
31000 Osijek
Hrvatska Tel: 098582592
Email: u18milan@gmail.com OIB: 89080596053
e-mail: u18milan@gmail.com

prikazan: 693x
datum predaje: 02.03.2016
do isteka: -509 dana

Poljoprivredni proizvodi

Kategorija:

Opis Jogurt s propolisom i cvjetnim prahom

Opis inovacije:

Jogurt je od davnina poznat, a danas i znanstveno priznat kao mliječni proizvod koji značajno pomaže probavu i djeluje imunostimulativno. Propolis i cvjetni prah imaju također dokazana iminostimulativna svojstva. Objedinjeni u jedan proizvod korisna djelovanja se potenciraju. Moderan čovjek u svojoj užurbanoj svakodnevici nema vrema niti volje uzimati više ljekovitih pripravaka, naročito ne u preventivne svrhe, tako se ovim proizvodom dobiva ljekoviti pripravak koji je ujedno i mali obrok. Mogu ga uzimati i djeca i dijabetičari, koji su često zbog svoje bolesti uskračeni za mnoge mliječne proizvode, čija je podloga med. Nema loših nuspojava, osim kod ljudi alregičnih na mliječne i pčelinje proizvode. Ljekovito će djelovati u svim bolestima probavnom sustava: od usne šupljine do debelog crijeva, a time će blagotvorno djelovati na čitav metabolizam, naročito onaj dio koji se obavlja u jetri.

Treba posebno naglasiti imunoprotektivnu ulogu sva tri sastojka na mikrobiološku floru i njihovu ravnotežu u probavnom sustavu.

Proizvod je osvojio slijedeće nagrade:“BUDI UZOR“ Osijek, 2006.g. brončana medalja;“ARCA“ Zagreb 2006. g. brončana medalja; „INOVA“ Zagreb 2007. g. brončana medalja. Proizvod je zaštićen pod brojem PK20070344 od 2. kolovoza 2008.godine.

Cvjetni prah-pelud:pakovanje cca 200g ili prema potrebi.

Tip oglasa: Ponuda, država: Hrvatska, županija: Osječko-baranjska


Kontaktiraj oglašivača »

AgroKlub Pretraga

do

Vaša pretraga obuhvaća 5854 oglasa iz poljoprivrednog oglasnika.