Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Jogurt s propolisom i cvjetnim prahom

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Poljoprivredni proizvodi.

Kontakt - Milan Kramer

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

Opis inovacije:

Jogurt je od davnina poznat, a danas i znanstveno priznat kao mliječni proizvod koji značajno pomaže probavu i djeluje imunostimulativno. Propolis i cvjetni prah imaju također dokazana iminostimulativna svojstva. Objedinjeni u jedan proizvod korisna djelovanja se potenciraju. Moderan čovjek u svojoj užurbanoj svakodnevici nema vrema niti volje uzimati više ljekovitih pripravaka, naročito ne u preventivne svrhe, tako se ovim proizvodom dobiva ljekoviti pripravak koji je ujedno i mali obrok. Mogu ga uzimati i djeca i dijabetičari, koji su često zbog svoje bolesti uskračeni za mnoge mliječne proizvode, čija je podloga med. Nema loših nuspojava, osim kod ljudi alregičnih na mliječne i pčelinje proizvode. Ljekovito će djelovati u svim bolestima probavnom sustava: od usne šupljine do debelog crijeva, a time će blagotvorno djelovati na čitav metabolizam, naročito onaj dio koji se obavlja u jetri.

Treba posebno naglasiti imunoprotektivnu ulogu sva tri sastojka na mikrobiološku floru i njihovu ravnotežu u probavnom sustavu.

Proizvod je osvojio slijedeće nagrade:“BUDI UZOR“ Osijek, 2006.g. brončana medalja;“ARCA“ Zagreb 2006. g. brončana medalja; „INOVA“ Zagreb 2007. g. brončana medalja. Proizvod je zaštićen pod brojem PK20070344 od 2. kolovoza 2008.godine.

Cvjetni prah-pelud:pakovanje cca 200g ili prema potrebi.

Info

Kategorija: Poljoprivredni proizvodi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 02.03.2016.
Pregleda: 798
Šifra oglasa: 25522

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas