Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Hortikulturni radnik-ica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ŠIBENIK, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; sezonski
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 17.6.2020.
Natječaj vrijedi do: 25.6.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Sukladno Zakonu o zaštiti prirode (NN 80/13, 15/18, 14/19, 127/19) i članku 21. Statuta Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije - Priroda, a temeljem Odluke ravnateljice o potrebi zasnivanja radnih odnosa KLASA: 112-03/20-01/2, URBROJ: 2182/1-15/1-20-1, ravnateljica raspisuje


N A T J E Č A J
za radna mjesta

. Hortikulturni radnik-ica
– 1 izvršitelj-ica na određeno vrijeme za vrijeme trajanja organiziranog posjećivanja tvrđave sv. Nikole, a najkasnije do 1. prosinca 2020. godine

Uvjeti:
  • SSS poljoprivredne, šumarske, tehničke, obrtničke ili druge odgovarajuće struke
  • položen vozački ispit B kategorije
  • probni rad 3 mjeseca
Kandidati su dužni priložiti:
  • vlastoručno potpisanu prijavu
  • životopis s podacima o školovanju,
  • presliku važeće osobne iskaznice,
  • dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe/uvjerenja),
  • dokaz o položenom vozačkom ispitu B kategorije (preslika važeće vozačke dozvole),
  • uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, ne starije od 6 mjeseci
    U prijavi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja/ice prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti adresu elektroničke pošte te naziv radnog mjesta na koje se prijavljuju) koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine broj“ 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

    Dokumenti se prilažu u preslici, a izabrani kandidat/kandidatkinja prije sklapanja Ugovora o radu dužan je predočiti originale traženih dokumenata.
    Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova( NN 82/08,69/17).

    Radnici se primaju na određeno vrijeme za vrijeme trajanja organiziranog posjećivanja tvrđave sv. Nikole kako je navedeno za pojedino radno mjesto, s punim radnim vremenom, uz probni rad kako je navedeno za pojedino radno mjesto.

    Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te priložiti zakonom propisanu dokumentaciju i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17), uz prijavu na natječaj dužni su priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
    https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//MHB%20MEDVED/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) uz prijavu na natječaj, dužni su pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti odgovarajuću javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca(rješenje, odluka, ugovor, sporazum i sl.).

    Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.

    S kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja za predmetna radna mjesta provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata putem usmenog intervjua i/ili pismenog testiranja, te će se provjeriti poznavanje stranih jezika za radna mjesta kojima je kao uvjet određeno poznavanje stranih jezika.





    Izvori za pripremanje kandidata za testiranje za radna mjesta Hortikulturni radnik-ica i Čuvar-ica – kućni majstor-ica su:
    - web stranica Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije www.zpv-sibenik.hr

    Kandidati su obvezni pristupiti provjeri znanja i sposobnosti. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti povukao prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom.

    Vrijeme održavanja provjere znanja i sposobnosti biti će objavljeno na web stranici Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije www.zpv-sibenik.hr najmanje pet dana prije održavanja provjere.

    O izvršenom izboru kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana donošenja odluke.

    Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije - Priroda zadržava pravo poništiti natječaj za sva ili za pojedina radna mjesta bez obrazloženja.

    Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave natječaja u javnom glasilu „Slobodna Dalmacija“.

    Prijave se podnose neposredno ili preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu:

    Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije- Priroda, Prilaz tvornici 39, 22 000 Šibenik, s naznakom – „za natječaj“ i naznakom radnog mjesta za koje kandidat podnosi prijavu.




Poslodavac


Poslodavac: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije – PRIRODA
Kontakt:
  • osobni dolazak: PRILAZ TVORNICI 39, 22 000 ŠIBENIK
  • pismena zamolba: Prilaz tvornici 39, 22 000 Šibenik



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.06.2020.
Datum izmjene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 147
Šifra oglasa: 47202

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas