Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dr.med.specijalizant/specijalizantica kliničke mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PAKRAC, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 12.1.2022.
Natječaj vrijedi do: 27.1.2022.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; I ODOBRENJE ZA SAMOSTALAN RAD; stručni ispit za doktora medicine
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Temeljem članka 23. Statuta Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana i Odluke ur. broj: 01-01-2-48/22-1, a u skladu s odredbama Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata («Narodne novine» broj: 83/15, 100/18) Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana raspisuje

NATJEČAJ
za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rad i upućivanje na specijalizaciju (m/ž) iz:


16. kliničke mikrobiologije - 1 izvršitelj/ica



Uvjeti:
- zdravstveni radnik sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja
- doktor medicine (r.br.1-16)
- magistar medicinske biokemije (r.br.17)
- odobrenje za samostalni rad od nadležne komore

Uz vlastoručno potpisanu ponudu svi pristupnici trebaju priložiti sljedeće dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja i za primjenu mjerila za utvrđivanje redoslijeda:
  • prijavu na natječaj s naznakom specijalističkog usavršavanja za koje se pristupnik prijavljuje, adresu stanovanja, elektroničku adresu i broj telefona
  • životopis,
  • dokaz o državljanstvu,
  • preslik diplome,
  • preslik uvjerenja o položenom stručnom ispitu, za dr.med. koji su studij medicine upisali prije 1.7.2013.
  • preslik odobrenja za samostalan rad,
  • preslik prijepisa položenih ispita na studiju,
  • preslik potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija,
  • preslik nagrada za vrijeme studija,
  • preslik potvrde o statusu poslijediplomskog doktorskog studija,
  • popis objavljenih radova i preslike radova,
  • preslik ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti,
  • potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranom stažu ili potvrde o radnom iskustvu (ne stariju od 30 dana),
  • uvjerenje o nekažnjavanju (ne stariju od 30 dana),
  • presliku rezultata psihološkog testiranja, a za kirurške grane i preslik rezultata testiranja manualne spretnosti – ne starije od 30 dana.

  • Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
    Kandidati cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u preslici, na hrvatskom jeziku. Nepravovremene i nepotpune ponude i ponude koje nisu na hrvatskom jeziku neće se razmatrati.

    Prijavljeni kandidati/kinje koji podnesu potpunu dokumentaciju bit će pisanim putem ili putem elektroničke pošte pozvani na razgovor s Povjerenstvom za izbor specijalizanata. Na razgovoru su pristupnici obvezni predočiti povjerenstvu izvornike dokumenata.
    Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima po posebnim propisima, dužni su u prijavi pozvati se na to pravo, uz obavezno podnošenje dokaza iz kojih je vidljivo navedeno pravo sukladno posebnim propisima.
    Kandidati iz čl. 102. st. 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/17), da bi ostvarili prednost prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i sve ostale dokaze navedene u čl. 103.st. 1. navedenog Zakona (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_12_121_2758.html)dostupne na poveznici Ministarstva branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
    Kandidati iz čl. 48. st.1-3. Zakon o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“ br. 84/2021), da bi ostvarili prednost prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i sve ostale dokaze navedene u čl. 49. navedenog zakona dostupane je na poveznici Ministarstva branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prema Zakonu o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ br. 33/1992, 57/1992, 77/1992, 58/1993, 2/1994, 76/1994, 108/1995, 82/2001, 103/2003, 148/2013 i 98/2019) za ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta iz članka 6, 7, 8. i 48.f. navedenog zakona.
    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prema Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ br. 157/2013, 152/2014, 39/2018 i 32/2020) za ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i ostale dokaze o ispunjavanju uvjete iz članka 9. navedenog zakona – dokaz o priznatom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom.

    Kandidati se ne mogu primiti u radni odnos za obavljanje poslova u zdravstvenoj djelatnosti koja uključuje rad s djecom prije nego dokažu da nisu pravomoćno osuđeni za neko od kaznenih djela iz glave XVI. Kaznenog zakona- kaznena djela protiv spolne slobode i glave XVII. KZ -kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

    Redoslijed pristupnika utvrđuje se primjenom mjerila propisanih odredbama čl. 3. Pravilnika.

    Rok za podnošenje ponuda je 15 dana po objavi natječaja u Narodnim novinama.

    Za dodatne pogodnosti molimo pogledati https://pakrac.hr/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-subvenciju-doktorima-medicine-zaposlenima-u-zdravstvenim-ustanovama-na-podrucju-grada-pakraca-za-2020-godinu/#.XmYOuahKiUl

    Bolnica dostavljene podatke kandidata obrađuje u skladu s odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Dostavljeni podaci obrađivati će se u svrhu provođenja natječaja za specijalizaciju i zasnivanja radnog odnosa i u druge svrhe se neće koristiti.
    Prijave s dokumentima i obveznim prilozima, dostaviti u zatvorenim omotnicama na adresu: Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana, 34550 Pakrac, Bolnička 74, uz naznaku „Natječaj za - specijalizacija“

    Odluka o izboru specijalizanata bit će objavljena na oglasnoj ploči i na internetskoj stranici Bolnice (www.ozbpakrac-bhv.hr) najkasnije u roku od 20 dana od dana razgovora pristupnika s Povjerenstvom Bolnice.

    Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja, odnosno pravo ne odabrati nijednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.


    Poslodavac


    Poslodavac: Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana
    Kontakt: pisana zamolba: Bolnička 74, Pakrac

    Info

    Kategorija: Radna mjesta
    Vrsta oglasa: Potražnja
    Cijena: na upit
    Država: Hrvatska
    Datum objave oglasa: 10.01.2022.
    Datum izmjene oglasa: 28.01.2022.
    Pregleda: 4
    Šifra oglasa: 52587

    Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas