Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Doktor/ica medicine - specijalističko usavršavanje iz mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: VINKOVCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 4.9.2019.
Natječaj vrijedi do: 12.9.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; stručni ispit za doktora medicine
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju članka 23. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, odobrenja Plana specijalizacija za 2019. godinu izdanog od Ministarstvo zdravstva, odredbi Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/15) i na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN 128/17, 47/18) ravnatelj raspisuje
NATJEČAJ
za prijem u radni odnos

1. na neodređeno vrijeme doktora medicine zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz školske medicine – 1 izvršitelj (m/ž)

2. na neodređeno vrijeme doktora medicine zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz mikrobiologije – 1 izvršitelj (m/ž)

Opći uvjeti koje pristupnik za odobravanje specijalizacije mora ispunjavati:
– zdravstveni radnik sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja – doktor medicine
– važeće odobrenje za samostalan rad.
U svrhu određivanja redoslijeda pristup­nika za prijam u radni odnos i odobravanje specijalizacije pristupnici su obvezni priložiti sljedeću dokumentaciju:
1. životopis,
2. preslik domovnice,
3. preslik diplome o završenom obrazovanju,
4. potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu – elektronički zapis o radnom stažu, ne starije od 30 dana od dana objave ovog natječaja
5. preslik odobrenja za samostalan rad (licencu),
6. preslik prijepisa položenih ispita na studiju,
7. preslik potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija,
8. preslik nagrada za vrijeme studija,
9. preslik potvrde o statusu poslijediplomskog doktorskog studija,
10. popis objavljenih radova i preslike radova,
11. preslik ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti/bolničkoj zdravstvenoj ustanovi.
12. potvrda o nekažnjavanju, ne starija od 6 mjeseci od dana objave ovog natječaja.

3. na određeno vrijeme laboratorijskog tehničara - 1 izvršitelj (m/ž) u Službi za mikrobiologiju.
Uvjeti: završena srednja medicinska škola – smjer laboratorijski tehničar,
- odobrenje za samostalan rad,
- dobro poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office).
Uz zamolbu kandidati trebaju priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja u originalu ili preslici i to: svjedodžbu, potvrdu o položenome stručnom ispitu, važeće odobrenje za samostalni rad (licencu), domovnicu, potvrdu HZMO-a o radnom stažu i uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci.
4. na određeno vrijeme prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike - 1 izvršitelj (m/ž) u Službi za mikrobiologiju.
Uvjeti: preddiplomski sveučilišni ili stručni studij medicinsko laboratorijske dijagnostike,
- odobrenje za samostalan rad
- dobro poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office).
Uz zamolbu kandidati trebaju priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja u originalu ili preslici i to: svjedodžbu, potvrdu o položenom stručnom ispitu, važeće odobrenje za samostalni rad (licencu), domovnicu, potvrdu HZMO-a o radnom stažu i uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci.
Prednost imaju kandidati s iskustvom rada na poslovima zaprimanja svih vrsta uzoraka za bakteriološku dijagnostiku, bakteriološke i molekularne dijagnostike, sterilizacije, pripreme podloga i sl.

Pristupnik koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj pristupnik koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo, te ostale dokaze utvrđene propisom na temelju kojeg kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju.
Kandidat koji ostvaruje pravo na prednost pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) , dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju iz čl. 102. Zakona dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, dužni su se pozvati na čl. 9 istog zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.
Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike koji su podnijeli pravodobnu i potpunu dokumentaciju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
O terminu razgovora s Povjerenstvom za izbor specijalizanata svaki se pristupnik izvješćuje pisanim putem ili putem elektroničke pošte.
Pristupnici su u prijavi obvezni navesti adresu svoje elektroničke pošte, pratiti svoju elektroničku poštu, potvrditi primitak e-poruke i odgovarati na sve primljene e-poruke.
S pristupnicima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja i koji su podnijeli urednu prijavu sa svim traženim dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja obavit će se razgovor u roku od 30 dana od isteka roka za prijavu na natječaj.
Na razgovoru, pristupnici su obvezni Povjerenstvu za izbor specijalizanata predočiti izvornike dokumenata. Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici natječaja su izričito suglasni da Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima, koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Kandidati koji podnesu prijavu za specijalističko usavršavanje će se odabrati sukladno kriterijima utvrđenim Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata (NN br. 83/15.).
Odluka o izboru specijalizanata/kandidata bit će javno objavljena na oglasnoj ploči i na web-stranici Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, www.zzjz-vsz.hr najkasnije u roku od 20 dana od dana razgovora s Povjerenstvom a odluka o izboru kandidata za laboratorijskog tehničara odnosno prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike bit će objeavljena najkasnije u roku od 20 dana od završetka natječaja.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaja se mogu javiti osobe oba spola.
Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije pridržava pravo ne donijeti odluku o odabiru, poništenja natječaja u cijelosti ili djelomično.
Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije pridržava pravo dodatnih testiranja u postupku izbora, a ako se pristupnik ne odazove istima smatrat će se da je odustao od natječaja.
Rok za podnošenje prijave za natječaj je 8 dana od objave ovog natječaja u Narodnim novinama.
Prijava na natječaj s potrebnim dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnosi na adresu: Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, Zvonarska 57, 32100 Vinkovci, u zatvorenoj kuverti s naznakom: »Za natječaj za specijalizaciju iz školske medicine/ mikrobiologije odnosno radno mjesto laboratorijskog tehničara/ prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike«.


Zavod za javno zdravstvo
Vukovarsko-srijemske županije



Poslodavac


Poslodavac: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE VUKOVARSKO-SRIJEMSKE
Kontakt:
  • pismena zamolba: 32 100 VINKOVCI, ZVONARSKA 57



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 03.09.2019.
Datum izmjene oglasa: 05.09.2019.
Pregleda: 15
Šifra oglasa: 44299

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas