Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Doktor/ica medicine specijalist mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: KARLOVAC, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 23.6.2021.
Natječaj vrijedi do: 1.7.2021.

Posloprimac


Potrebna zvanja: opća medicina
Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Opis poslova: obavlja poslove doktora medicine specijaliste mikrobiologije.
Na temelju članka 85. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN br. 100/18, 125/19, 147/20) i članka 21. Statuta Opće bolnice Karlovac, ravnatelj Opće bolnice Karlovac raspisuje

Natječaj
za primitak u radni odnos

1) Doktor medicine specijalist mikrobiologije – 1 (jedan) izvršitelj na neodređeno vrijeme
UVJETI: VSS/VII2 – liječnik specijalist mikrobiologije s parasitologijom ili mikrobiologije, važeće odobrenje za samostalan rad
Probni rad: 6 (šest) mjeseci


Natjecati se mogu osobe oba spola sukladno čl. 13. stavak 2. Zakona o ravnopravnosti spolova.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj, kandidati su obavezni priložiti:
- životopis
- dokaz o stručnoj spremi – preslik diplome/svjedodžbe
- dokaz o završenoj specijalizaciji – preslik uvjerenja/diplome – pod 1.
- dokaz o položenom stručnom ispitu
- preslik važećeg odobrenja za samostalan rad
- dokaz o radnom stažu – potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranom
radnom stažu, izdana tijekom važenja natječaja
- uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ukoliko su nezaposleni – svi nezaposleni,
- dokaz o državljanstvu
- rodni list
- dokaz o nekažnjavanju ne stariji od 6 mjeseci

Za posebne navode u zamolbi, kandidati su dužni priložiti dokaze.
U zamolbi su kandidati dužni navesti na koje radno mjesto se prijavljuju.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema posebnom zakonu, dužni su se u zamolbi pozvati na to pravo i priložiti svu potrebnu dokumentaciju propisanu zakonom, kojom to potvrđuju, te takvi kandidati imaju prednost u odnosu na druge kandidate, pod jednakim uvjetima. Sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, dalje: Zakon) pozivaju se osobe iz članka 102. st. 1.-3. Zakona, da dostave dokaze iz članka 103. st. 1. Zakona, u svrhu ostvarivanja prednosti prilikom zapošljavanja.
Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva branitelja RH: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
U slučaju nejednakosti dokaza na navedenoj internetskoj stranici i dokaza koje određuje Zakon, vrijede dokazi iz Zakona.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18), uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na razgovor i prethodnu provjeru znanja i sposobnosti. Provjera stručnih i radnih sposobnosti može se obavljati intervjuom, testiranjem, rješavanjem određenih radnih zadataka ili na drugi prikladan način ovisno o vrsti poslova koje bi radnik trebao obavljati.
Poziv na razgovor i provjeru znanja i sposobnosti bit će objavljen na internetskoj stranici Opće bolnice Karlovac: www.bolnica-karlovac.hr . Ukoliko budu pozvani, kandidati su se obvezni odazvati pozivu, a u protivnom će se smatrati da su odustali od prijave na natječaj.
Kandidati su obavezni u prijavi navesti adresu svoje elektroničke pošte, pratiti svoju elektroničku poštu, potvrditi primitak i odgovoriti na sve primljene e-poruke.
Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Općoj bolnici Karlovac za obradu osobnih podataka navedenih u prijavi, u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18). Opća bolnica Karlovac jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva. Dostavljena dokumentacija se neće vraćati kandidatima.
Sve prijave na natječaj sa prilozima dostavljaju se na adresu Opća bolnica Karlovac, Dr. A. Štampara 3, 47 000 Karlovac ili se predaju osobno u Urudžbeni zapisnik Opće bolnice Karlovac, Dr. A. Štampara 3, Karlovac, radnim danom od ponedjeljka do petka od 7,00 do 15,00 sati.
Nepotpune, nepotpisane, nepravovremene prijave te prijave na kojima nije naznačeno radno mjesto za koje se kandidat prijavljuje, neće se razmatrati.
Javni natječaj objavljuje se u Narodnim novinama, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba u Karlovcu, na oglasnoj ploči i web-stranicama Opće bolnice Karlovac.
Natječaj je otvoren 8 (osam) dana od dana objave u Narodnim novinama.
Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja odnosno pravo ne odabrati niti jednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.
Kandidati će o rezultatima provedenog natječaja biti obaviješteni putem internetske stranice Opće bolnice Karlovac: www.bolnica-karlovac.hr te se dan objave smatra danom dostave obavijesti kandidatima.



Poslodavac


Poslodavac: OPĆA BOLNICA KARLOVAC
Kontakt: pisana zamolba: Dr. A. Štampara 3, 47000 Karlovac

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 21.06.2021.
Datum izmjene oglasa: 02.07.2021.
Pregleda: 5
Šifra oglasa: 50876

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas