Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Doktor/doktorica medicine specijalist/ica kliničke mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PAKRAC, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada:
  • Rad vikendom i praznikom
  • Smjena - poslijepodne
  • Smjena - prijepodne

Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 5.12.2018.
Natječaj vrijedi do: 13.12.2018.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; SPECIJALISTIČKI ISPIT I ODOBRENJE ZA SAMOSTALAN RAD
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: N A T J E Č A J
za prijam u radni odnos
na neodređeno vrijeme

2. Doktor/ica medicine specijalist kliničke mikrobiologije – 1(jedan) izvršitelj/ica
Uvjeti: završen integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij medicine (VSS, VII/I stupanj), položen specijalistički ispit iz kliničke mikrobiologije ili uži specijalist, važeće odobrenje za samostalan rad

Kandidati moraju ispunjavati opće i zakonom propisane uvjete.
Za radna mjesta pod rednim brojem 1-6 i 13 postoji mogućnost rješenja stambenog pitanja. Za dodatne pogodnosti molimo pogledati http://glasnik.pakrac.hr/2018/02/12/program-poticanja-zaposljavanja-lijecnika-doktora-medicine-i-njihovog-ostanka-u-radnom-odnosu-u-zdravstvenim-ustanovama-na-podrucju-grada-pakraca-za-2018-godinu/
Prijavi treba obavezno priložiti:
–- vlastoručno potpisana zamolba i životopis, dokaz o stažu osiguranja od nadležne područne službe HZMO-a o podacima unesenim u matičnu evidenciju (ne starija od 30 dana), domovnica, odobrenje za samostalan rad (licenca); dokaz o stručnoj spremi: za radno mjesto.br.1-9,13- diploma, dopunska isprava o studiju s prosjekom ocjena i dužinom studiranja, uvjerenje o položenome stručnom/ državnom ispitu; za radna mjesta 1-6- uvjerenje o položenom specijalističkom ispitu; za radno mjesto br.10-12.- svjedodžbu o završnom radu i svjedodžbe 1.2.3.i 4. razreda, uvjerenje o položenom stručnom ispitu, (SSS/4godine) ili svjedodžbu o završnom radu i svjedodžbe 1.2.3.4 i 5.razreda, (SSS/5godina).
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje, uz iznimke dopuštene posebnim propisima.
Svi dokumenti prilažu se u preslici, na hrvatskom jeziku, odnosno u prijevodu sudskog tumača za hrvatski jezik, a originale ili ovjerene preslike izabrani kandidati obvezno predaju prije početka rada.
Na ovaj oglas mogu se prijaviti kandidati oba spola. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima po posebnim propisima, dužni su u prijavi pozvati se na to pravo, uz obavezno podnošenje dokaza iz kojih je vidljivo navedeno pravo.
Ako se na ovaj natječaj prijave kandidati iz čl. 102. st. 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/17), da bi ostvarili prednost prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i sve ostale dokaze navedene u čl. 103.st. 1. navedenog Zakona (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_12_121_2758.html )
Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti za zapošljavanje dostupan je na poveznici Ministarstva branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf.
Kandidati koji ispunjavaju uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na prethodnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se prijavljuju– psihološko i stručno testiranje. O terminu testiranja (najmanje 3 dana prije održavanja) i rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem internetske stranice Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana (www.ozbpakrac-bhv.hr).Dan objave na internetskim stranicama smatra se danom prijema obavijesti/poziva/odluke.
Kandidati koji ne pristupe navedenim provjerama smatrat će se da su odustali od prijave na natječaj. Kandidati koji dođu nakon početka testiranja neće moći pristupiti testiranju.
Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja odnosno pravo ne odabrati nijednog kandidata bez obrazloženja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.
Prijavom na natječaj smatra se da su pristupnici dali svoju privolu za obradu njihovih osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.
Prijave s dokumentima i obveznim prilozima, dostaviti u zatvorenim omotnicama na adresu: Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana, 34550 Pakrac, Bolnička 74, uz naznaku „Natječaj za zapošljavanje- za zanimanje “; u roku od 8 dana od dana objave u Narodnim novinama.

Poslodavac


Poslodavac: Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana
Kontakt: pismena zamolba: Bolnička 74, Pakrac

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 03.12.2018.
Datum izmjene oglasa: 06.12.2018.
Pregleda: 20
Šifra oglasa: 41192

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas