Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Docent / docentica, u području prirodnih znanosti, polje kemija, grana biokemija i medicinska kemija

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis

DOCENT / DOCENTICA, U PODRUČJU PRIRODNIH ZNANOSTI, POLJE KEMIJA, GRANA BIOKEMIJA I MEDICINSKA KEMIJA


Radno mjesto


Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: 10 sati tjedno
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 25.9.2020.
Natječaj vrijedi do: 25.10.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: SVEUČILIŠTE U SPLITU
Podružnica
Sveučilišni odjel zdravstvenih studija
raspisuje
NATJEČAJ
za izbor
9. jednog izvršitelja na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docent, u području prirodnih znanosti, polje kemija, grana biokemija i medicinska kemija na Katedri za radiološku tehnologiju,
Pristupnici (m/ž) za izbor u znanstveno-nastavna zvanja i na odgovarajuća radna mjesta moraju ispunjavati opće uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine broj 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15, 131/17) i posebne uvjete propisane Odlukom Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (Narodne novine broj 122/17).
Uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj pristupnici su dužni priložiti:
  • životopis,
  • preslik domovnice i osobne iskaznice ili dokaz o državljanstvu druge države, a strani državljani dužni su priložiti i dokaz o znanju hrvatskog jezika (C 2- napredna razina)
  • preslik diplome,
  • dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis o radnom stažu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, presliku radne knjižice ili druga odgovarajuća potvrda),
  • dokaze o ispunjavanju nužnih uvjeta propisanih Odlukom o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno-stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (Narodne novine broj 122/2017), prikaz nastavne i znanstvene djelatnosti, popis radova te radove relevantne za izbor (separate radova u elektroničkom obliku) ili odluku o ranije provedenom izboru u znanstveno-nastavno zvanje.
    Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a pri izboru kandidat će priložiti izvornik.
Za izbor nastavnika pod točkom 1. poželjno je područje istraživanja: statistička genetika i bioinformatika, rad s velikim količinama biomedicinskih podataka kao i iskustvo u održavanju nastave iz biostatistike i primjenjene matematike (programiranja) na preddiplomskim i diplomskim studijima.
Izbor nastavnika pod točkom 9. potreban je za izvođenje nastave iz predmeta: Nuklearna medicina, Instrumentalne tehnike u MLD-u i Metode i tehnologija u nuklearnoj medicini temeljene na dokazima.
Izbor nastavnika pod točkom 10. potreban je za izvođenje nastave iz predmeta: Toksikologija hrane te Higijena i epidemiologija.
Izbor nastavnika pod točkom 11. potreban je za izvođenje nastave iz predmeta: Sociologija zdravlja, Etika u zdravstvu, Javno zdravstvo i Komunikacijske vještine.
Izbor nastavnika pod točkom 12. potreban je za izvođenje nastave iz predmeta: Osnove motoričke transformacije I i II. Poželjno je iskustvo sudjelovanja u Sveučilišnom sportu te organizacija ili sudjelovanje na europskim ili svjetskim prvenstvima.
Sva dokumentacija predaje se u dva primjerka. Na oglašena radna mjesta mogu se javiti osobe oba spola.
Rok natječaja za prijave za izbore na radno mjesta i naslovna znanstveno- nastavna zvanja je 30 dana od posljednje objave.
Pravo podnošenja prijave na natječaj imaju ravnopravno osobe oba spola.
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl. 102. i 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17), imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima i dužni su priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, i sve potrebne dokaze iz čl. 103. st.1. dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposlavanje-843/843.
Za kandidate prijavljene na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete može se provesti provjera znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova i intervju. U slučaju provedbe navedenih provjera kandidati su im obvezni pristupiti, a u protivnom će se smatrati da su odustali od prijave na natječaj. Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke, dokaze i priloge na način kako je navedeno u natječaju.
Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici natječaja su izričito suglasni da Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti se i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o izboru. Prijave se šalju se isključivo poštom – preporučeno na adresu: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, Ruđera Boškovića 35, 21000 Split, s naznakom: „Natječaj za izbor“.

Poslodavac


Poslodavac: SVEUČILIŠTE U SPLITU
Kontakt:
  • pismena zamolba: RUĐERA BOŠKOVIĆA 35, 21000 SPLIT



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 24.09.2020.
Datum izmjene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 22
Šifra oglasa: 48180

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas