Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Čuvar/ica prirode ii. vrste

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 12.2.2020.
Natječaj vrijedi do: 20.2.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 134. stavak 1. točke 7. Zakona o zaštiti prirode (NN broj 80/13, 15/18, 14/19 i 127/19), članka 14. stavak 7. Statuta Javne ustanove „Park prirode Medvednica“ i Odluke Upravnog vijeća KLASA 112-03/20-01/01, URBROJ 251-510-03-20-01 od 31. siječnja 2020. godine Upravno vijeće Javne ustanove „Parka prirode Medvednica“ raspisuje
NATJEČAJ
za radno mjesto Čuvar prirode II. vrste – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika
Uvjeti:
- završen preddiplomski sveučilišni ili stručni studij iz prirodnih, biotehničkih, biomedicinskih, tehničkih ili društvenih područja
- najmanje jedna godina radnog iskustva na poslovima struke
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova čuvara prirode
- hrvatsko državljanstvo
- položen stručni ispit ili obvezno položen stručni ispit u roku od godine dana od dana stupanja na dužnost
- vozačka dozvola B kategorije
- znanje jednog svjetskog jezika
- znanje rada na osobnom računalu (MS Office, Internet, e-mail).
U prijavi na javni natječaj potrebno je navesti naziv radnog mjesta, te osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, OIB, adresu stanovanja, broj mobitela/telefona, te po mogućnosti adresu elektroničke pošte). Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Javnoj ustanovi „Park prirode Medvednica“ za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj te dokumentaciji dostavljenoj s prijavom, u svrhu odabira kandidata, te privolu na objavu/dostavu obavijesti o rezultatima natječaja koja se dostavlja svim kandidatima i/ili objavljuje na web-stranicama Ustanove. Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na natječaj.
Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe obaju spolova sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08 i 69/17).
Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. stavku 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17) uz prijavu na natječaj dužni su, osim svih dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti i dokumentaciju propisanu člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prva prednosti pri zapošljavanju: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf i/ili https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja se podnose u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Javna ustanova „Park prirode Medvednica“, Bliznec 70, 10000 Zagreb, s naznakom:“ Za natječaj – Čuvar prirode II. vrste“.
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Osoba koja ne podnese pravovremenu i/ili urednu prijavu ili za koju se utvrdi da ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili razgovorom. Mjesto i vrijeme održavanja testiranja bit će objavljeni na web-stranici Javne ustanove „Parka prirode Medvednica“ www.pp-medvednica.hr, najmanje 8 dana prije testiranja.
Izabrani kandidati za radno mjesto „Čuvar prirode II. vrste“ pozvat će se da u primjerenom roku, a prije donošenja odluke o odabiru, dostavi uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta sukladno članku 207. Zakona o zaštiti prirode (NN broj 80/13, 15/18, 14/19 i 127/19). Za radno mjesto Čuvar prirode mogu se prijaviti i kandidati koji nemaju položen stručni ispit za čuvara prirode uz uvjet da ga polože sukladno odredbama Zakona o zaštiti prirode (NN broj 80/13, 15/18, 14/19 i 127/19).
Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika uz obvezatni probni rad od 3 mjeseca.
Ako kandidat ne pristupi testiranju i/ili razgovoru, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pisano u zakonskom roku.

Poslodavac


Poslodavac: JAVNA USTANOVA PARK PRIRODE MEDVEDNICA
Kontakt:
  • pismena zamolba: Bliznec 70, 10000 Zagreb



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 06.02.2020.
Datum izmjene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 107
Šifra oglasa: 45961

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas