Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Asistent/ica iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti znan. polja poljoprivreda

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: OSIJEK, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 30.5.2018.
Natječaj vrijedi do: 29.6.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku
raspisuje

N A T J E Č A J
za izbor i prijam

1. jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju i suradničkom radnom mjestu asistenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja poljoprivreda za rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom na Katedri za fitopatologiju

Pristupnici natječaju pod točkom 1. pored općih uvjeta utvrđenih Zakonom o radu (NN br. 93/14. i 127/17.) moraju ispunjavati i uvjete propisane člancima 43. i 97. Zakona o znanstvenoj djelatnosti o i visokom obrazovanju (NN br. 123/03., 198/03., 105/04., 174/04., 2/07., 46/07., 45/09., 63/11., 94/13., 139/13., 101/14., 60/15. i 131/17.) i posebne uvjete utvrđene Statutom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Statutom Fakulteta i člankom 41. Pravilnika o provedbi postupka izbora/reizbora u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koji je objavljen na mrežnim stranicama Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku www.pfos.unios.hr
Pristupnici natječaju pod točkom 1. se prijavljuju na obrascu 4 – koji se nalazi na www.pfos.unios.hr a uz prijavu su obvezni priložiti: životopis, dokaz o državljanstvu, presliku diplome o završenom diplomskom sveučilišnom studiju, prijepis ocjena odnosno dopunsku ispravu o studiju i potvrdu o upisanom poslijediplomskom sveučilišnom studiju (ukoliko je pristupnik upisan na poslijediplomski sveučilišni studij).

Svi pristupnici natječaja koji su strani državljani dužni su priložiti dokaz o poznavanju hrvatskog jezika u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (C2).

Svi pristupnici natječaju koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja moraju pristupiti pisanom testiranju/razgovoru, a o mjestu i vremenu održavanja pisanog testiranja bit će obaviješteni elektroničkom poštom. Za pristupnike koji ne pristupe testiranju po pozivu za testiranje smatrat će se da su povukli prijavu na Natječaj i neće se smatrati pristupnikom Natječaju. Rezultati Natječaja će biti objavljeni na mrežnim stranicama Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, a svi pristupnici Natječaja bit će obaviješteni o rezultatima natječaja, najkasnije u roku od 15 dana od dana njegova dovršetka.

Pristupnici natječaju pod točkama 1. i 2. koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Pristupnici natječaju pod točkom 1. prijave s prilozima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se u pisanom obliku u dva primjerka u roku od 30 dana od dana objave natječaja i na CD-u u pdf. formatu, a pristupnici natječaju pod točkom 2. prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju u roku od 8 dana od dana objave natječaja.

Prijave se podnose na adresu Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Vladimira Preloga 1, P.P. 719, 31000 Osijek s naznakom "prijava na natječaj".


Poslodavac


Poslodavac: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Poljoprivredni fakultet u Osijeku
Kontakt: pismena zamolba: Poljoprivredni fakultet u Osijeku

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 30.05.2018.
Datum izmjene oglasa: 31.05.2018.
Pregleda: 46
Šifra oglasa: 39097

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas