Aronija - Sok // 100% Prirodno *50kn/litra*

Cijena: 50,00 kn ≈ 6,72 €

Opis

Prodajem visokokvalitetni prirodni 100% matični sok od aronije dobiven prešanjem, bez dodataka šećera niti ičeg drugog.
Cijena soka je 50kn po litri.

Nasad se nalazi 5 kilometara od centra Siska (Strelečko), moguće je dostaviti na Vašu adresu u okrugu od 50km od Siska.
Aronije su potpuno prirodno tretirane, bez ikakvog prskanja i špricanja, te ručno brane.

O aroniji:
Aronija se smatra najzdravijom biljkom svijeta. Snaži imunitet, potiče cjelokupni metabolizam i čišćenje organizma od štetnih tvari (detoksikacija).
Aronija se naziva i namirnica budućnosti jer ima izrazito veliku ljekovitu moć za ljudski organizam. Efikasno ga pročišćava od štetnih tvari i teških metala i zato je korisna preventiva protiv malignih oboljenja. Studije su pokazale da ima i antikancerogeno djelovanje jer u velikom postotku "ubija" maligne stanice tumora mozga, pluća, dojke, debelog crijeva i jetre. Kao izuzetan antioksidans, aronija sprječava stvaranje slobodnih radikala i "napad" na zdrave stanice u tijelu i krvnoj plazmi, usporavajući time proces starenja organizma i spriječavajući razvoj kroničnih bolesti.
Prava je riznica biološki aktivnih spojeva. Ima ih preko 300. Od vitamina sadrži sve esencijalne nutrijente - C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a od minerala je bogata cinkom, željezom, kalijem, kalcijem, manganom, fosforom i jodom.
Stoga je čaša aronije na dan vrijedan doprinos i velika blagodat koju možemo pružiti svome organizmu. Preporučena količina je redovito uzimanje 50 do 100 ml soka dnevno.

Info

Kategorija: Vina, likeri i rakije
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 50,00 kn
Država: Hrvatska
Županija: Sisačko-moslavačka
Datum objave oglasa: 11.08.2020.
Pregleda: 128
Šifra oglasa: 47743

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas