Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

4. pripravnik/ica - zdravstveno/a - laboratorijski/a tehničar/ka u službi za mikrobiologiju

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja:
  • Na određeno; novootvoreni poslovi
  • pripravnik

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi od: 27.5.2022.
Natječaj vrijedi do: 6.6.2022.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Traži se pripravnik
Ostale informacije:

Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN 56/22), Plana Ministarstva zdravstva za prijem pripravnika u zdravstvene ustanove korištenjem potpora za zapošljavanje putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2022. godini, KLASA: 023-03 /21-01/776, URBROJ: 534-07-2-3/1-22-31 od 13. svibnja 2022. godine i članka 25. Statut, Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za prijam pripravnika u Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije

putem potpora za zapošljavanje za natjecanje prvog radnog iskustva/pripravništvo

Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije raspisuje javni natječaj za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme radi stjecanja prvog radnog iskustva – obavljanje pripravničkog staža u trajanju od jedne godine:

4. Zdravstveno-laboratorijski tehničar u Službi za mikrobiologiju, (m/ž), na određeno vrijeme od jedne godine radi obavljanja pripravničkog staža, jedan izvršitelj sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem (s tim izjednačen SSS) zdravstvenog usmjerenja laboratorijskog smjera.

Osim navedenog uvjeta stupnja obrazovanja, osobe moraju ispunjavati i slijedeći uvjet:

- nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih koje nemaju više od 6 mjeseci staža osiguranja u zvanju u obrazovnoj razini.

U prijavi na javni natječaj navode se osobni podaci podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona/email adresa). Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Uz prijavu je obvezno dostaviti sljedeće priloge i dokaze o ispunjavanju uvjeta:

1. Životopis

2. Dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice)

3. Dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome, svjedodžbe ili uvjerenja o stečenoj stručnoj spremi)

4. Elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne stariji od 30 dana od dana objave Javnog natječaja

5. Uvjerenje o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz kojeg je razvidan status nezaposlene osobe, u razdoblju trajanja Javnog natječaja.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a osoba je prije sklapanja ugovora dužna dostaviti na uvid originalne dokumente.

Sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, prijavom na javni natječaj kandidat daje privolu Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na javni natječaj te dostavljenoj dokumentaciji, u svrhu provedbe natječaja. Prijavom na javni natječaj kandidati su suglasni sa javnom objavom osobnih podataka (ime i prezime) na internetskoj stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, u svrhu obavještavanja o rezultatima natječaja i/ili prethodnog testiranja/intervjua.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola na temelju članka 13. stavka 2. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine broj 82/08, 69/17).

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 I 84/21), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 2/94,76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) i članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) dužni su se prilikom dostave zamolbe na natječaj pozvati na pravo prednosti pri zapošljavanju i uz zamolbu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su prilikom prijave na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su prilikom prijave na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima.

Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju naveden je u članku 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata objavljenog na službenim stranicama Narodnih novina https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_07_84_1555.html

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u Javnom natječaju. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije zadržava pravo ne donijeti Odluku o izboru kandidata te poništiti natječaj bez obrazloženja.

Prijave s dokazima o ispunjavanju potrebnih uvjeta podnose se u roku od osam (8) dana od dana objave Javnog natječaja na stranicama Narodnih Novina. Natječaj će se objaviti i na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije www.zzjziz.hr u odjeljku „Zapošljavanje kadrova“ te na oglasnoj ploči Ustanove.

Prijave se podnose na adresu: Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nazorova 23, Pula, ili se mogu predati osobno u urudžbeni zapisnik na adresi u Puli, Nazorova 23, tijekom radnog vremena od 07:00 do 15:00 sati (pauza 10:00-10:30) s obaveznom naznakom: „ZA JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM PRIPRAVNIKA ZA RADNO MJESTO _____(obavezno navesti redni broj i naziv radnog mjesta za koje se podnosi molba te ime i prezime kandidata)“. Ukoliko se dostavlja prijava za radna mjesta objavljena pod različitim rednim brojevima, prijavitelji dostavljaju zasebno svaku prijavu sa traženom dokumentacijom.

Povjerenstvo za provedbu natječaja može pozvati osobe koje ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja na razgovor (intervju). O terminima i mjestu održavanja razgovora (intervjua) osobe će biti obaviještene putem web stranice www.zzjziz.hr, u odjeljku „Zapošljavanje kadrova“. Za osobu koja ne pristupi razgovoru (intervjuu) smatrat će se da je povukla prijavu.

Sukladno čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (Narodne novine broj 100/18, 125/19, 147/20), Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije, će prije primanja na rad, po službenoj dužnosti, za odabrane kandidate za radno mjesto pod brojem 1., 2. i 5. pribaviti dokaz da isti nije osuđivan za kaznena djela iz glave XVI. Kaznenog zakona (Narodne novine broj 125/11, 144/12, 56/15, 61/15,101/17, 118/18, 126/19, 84/21) – Kaznena djela protiv spolne slobode i glave XVII. Istog zakona – Kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Kandidati će biti izviješteni o rezultatu izbora putem mrežne stranice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije www.zzjziz.hr, odjeljku „Zapošljavanje“ u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

S izabranim kandidatom zaključit će se ugovor u kojem se utvrđuje radno mjesto za čije se poslove obavlja pripravnički staž. Tijekom trajanja pripravničkog staža, pripravnik ima pravo na pripravničku plaću koja iznosi 85% plaće radnog mjesta, sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama te troškova prijevoza sukladno Odluci Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.



Poslodavac


Poslodavac: NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÁ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA
Kontakt:
  • osobni dolazak: NAZOROVA 23, PULA
  • pisana zamolba: Nazorova 23, 52100 Pula


Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2022.
Datum izmjene oglasa: 07.06.2022.
Pregleda: 15
Šifra oglasa: 54367

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas