Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vogel&Noot
  • 01.10.2016. 13:30

Vogel&Noot dobio još jednog vlasnika

Dio tvrtke Vogel&Noot, to jest proizvodnju sijačica za žitarice, kultivatore i prskalice preuzima belgijska tvrtka Beyne.

Foto: beyne.be/en/news
  • 1.384
  • 68
  • 0

Prošlog tjedna tvrtka Amazone je objavila informaciju o preuzimanju proizvodnje plugova austrijskog Vogel&Noot o čemu ste imali priliku čitati na našem portalu.

Sada je potvrđeno da ostatak tvrtke Vogel&Noot, to jest dio koji se bavi proizvodnjom sijačica za žitarice, kultivatora i prskalica preuzima belgijska tvrtka Beyne čija je osnovna djelatnost proizvodnja tehnike za zaštitu bilja.

Amazone preuzeo proizvodnju plugova Vogel&Noot

Jačanje pozicije na tržištu

Preuzimanje austrijske tvrtke podrazumijeva i prisvajanje zemljišta, zgrada i proizvodnju rezervnih dijelova Vogel&Noot u Vartbergu, a novi vlasnik iz Belgije planira nastaviti opskrbu rezervnim dijelovima za ovu grupu strojeva što je prije moguće. Sporazum o preuzimanju uključuje i tvrtku Agrorom, uvoznika Vogel&Noot u Rumunjskoj, a iz tvrtke Beyne su najavili da će prodajom nošenih, vučenih i samohodnih prskalica posredstvom ovog distributera u Rumunjskoj učvrstiti svoju poziciju na tržštu Istočne Europe.

Foto: beyne.be/en/news


Tagovi

Beyne Amazone


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo