Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 17.09.2019. 13:30
  • Anona, Teksas

Udar groma ubio 15 krava i osam teladi

Pretpostavka je da je udar bio toliko jak da su nesrećne krave i telad stradale od elektriciteta koji se preneo zaštitnom ogradom. 

Foto: Trey Woody/screenshot
  • 9.528
  • 473
  • 0

Strašan prizor zatekao je jutro nakon olujnog nevremena teksaški farmer. Čak 23 krave zatekao je mrtve uz ogradu - stradale od udara groma. 

"Strašno nevreme s grmljavinom poharalo je naš ranč pre nekoliko dana, ali nismo previše razmišljali o tome. Ipak, jutros je moj otac otišao proveriti krave koje držimo na pašnjaku i zatekao ovo! Grom je udario u blizini ograde gde su neke naše krave ležale i ubio ih. Ukupno je stradalo 15 krava i osam teladi. Mislimo da je udar bio toliko jak da je doslovno jednu kravu odbacio dalje na polje. Ovo je jedna od najstrašnijih scena koje sam ikada video", napisao je na svom Fejsbuk profilu, uz objavu videa, nesrećni poljoprivrednik Trej Vudi (Trey Woody).

Pretpostavka je da je udar bio toliko jak da su nesrećne krave i telad stradale od elektriciteta koji se preneo zaštitnom ogradom. 

Strašan prizor koji je zatekao Trej Vudi pogledajte i u videu: 

Video: Youtube/Bobby Woody/BatteryPark.TV


Tagovi

Krave Telad Udar groma Elektricitet Stradale krave


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u