Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predaj oglas
  • 22.05.2019. 10:30

Traže se sadnice cherry paradajza, podloge za sadnice voća, a nudi kosilica...

Kada si zadnji puta bio/la na našem Oglasniku? Mjestu gdje se nudi i traži poljoprivredna mehanizacija, oprema i dijelovi, zemljišta, proizvodi od stočne hrane do živih životinja, sadni materijal, zaštitna sredstsva i gnojiva, ali i radna mjesta, usluge...

Foto: Pixabay/KRiemer
  • 311
  • 65
  • 0

Sjećate se vremena kada su se oglasi objavljivali samo u novinama? Tražite polovnu kosilicu pod kategorijom mehanizacija pa završite na 'tražim ženu za povremeno druženje'. Ili kosilicu na kraju nađete u kategoriji 'hobi'. 

A i predaja oglasa je u tom slučaju bila živopisna. Ili popuni obrazac pa nosi u redakciju ili zovi i diktiraj ženi s druge strane žice što točno prodaješ. 

Danas je sve puno jednostavnije jer sa par klikova možete pronaći što tražite, vidjeti fotografiju ili čak video, jednostavno napisati svoj oglas, ispraviti ga kad i kako želite.  

Kada ste zadnji puta bili na našem Oglasniku? Mjestu gdje se nudi i traži poljoprivredna mehanizacija, oprema i dijelovi, zemljišta, proizvodi od stočne hrane do živih životinja, sadni materijal, zaštitna sredstsva i gnojiva, ali i radna mjesta, usluge...

I što je najbolje, svaki korisnik Agrokluba može objaviti 5 besplatnih oglasa mjesečno

Ovih je dana aktualna rasada pa tako jedna korisnica iz Banjalučke regije traži sadnice cherry paradajza. Na oglasu su svi kontakti na koje joj se možete javiti kao imate viška rasade. 

Pazi ovo, drugi korisnik iz Unsko-sanskog kantona kupuje podloge za proizvodnju sadnog materijala jabučastog voća (jabuka, kruška, dunja, mušmula, oskoruša) te koštičavog voća (trešnja, višnja, breskva, kajsija, šljiva). Kupuje do nekoliko stotina komada koje planira saditi na jesen, a kalemiti iduće godine u proljeće!

Da ne bi bilo da se samo traži, jedan naš korisnik nudi kosilicu BCS A220, a kako kosilica radi, možete pogledati u videu čiji ćete link također naći u oglasu. Kaže vlasnik: "Sipaj, pali, kosi!" Koliko para? Klikni pa vidi. 

A još danas traje i nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade (prva je tablet) ako predaš besplatan oglas u naš Oglasnik. 

Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasnik svoj oglas dodajem!

Zasvrbili su te prsti, razmišljaš što bi mogao/la prodati/kupiti? Smisli se brzo, prijavi se na Agroklub (ako već nisi) i pridruži se ostalim korisnicima. 

Iznimno je važno da imaš upisanu ispravnu kućnu adresu na svom Agroklub profilu, jer u suprotnom nećeš ući u bubanj za izvlačenje nagrada (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).


Tagovi

Poljoprivredni oglasnik Oglas Kupujem Prodajem Tražim


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete