Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreće na traktorima
  • 23.07.2019. 12:30

Traktorist iz Šarinaca poginuo na njivi, a u Vrtočama u prevrtanju povrijeđen mladić

Traktorist iz Šarinca (48) preminuo je nakon povreda zadobijenih tokom rada sa traktorom na njivi, dok je mladi traktorist J.Dž. (23) iz Vrtoča zbog prevrtanja traktora završio u bolnici.

Foto: Pixabay/lab60390
  • 282
  • 21
  • 0

Dvije su se nesreće dogodile sinoć u Republici Srpskoj, a u kojoj su učestvovali poljoprivrednici. Jedna od njih je, nažalost, sa smrtnim ishodom. 

U selu Vrtoče, u opštini Milići, u prevrtanju traktora povrijeđen je mladić J.Dž. (23). Slučaj je policiji u Milićima prijavljen sinoć u 21.15 časova, a mladić je sa povredama, nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima prevezen u Opštu bolnicu u Zvorniku. Ondje je, kako prenose Nezavisne, J.Dž. zbrinut na Odjeljenju hirurgije, te nije životno ugrožen

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Milići, koji nastavljaju rad na dokumentovanju ovog događaja.  

Nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se na njivi u mjestu Šarinci, Opština Prnjavor. Ondje je 48-godišnji muškarac preminuo sinoć nakon povreda zadobijenih tokom rada sa traktorom na njivi. Prema nezvaničnim informacijama, uvukao ga je traktor sa rolo balirkom. 

Uviđaj na licu mjesta izvršen je u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Prnjavor. Obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu preduzetih mjera i radnji utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.  

Nažalost, u julu se već dogodila jedna nesreća. Podsjetimo, 08.07. je u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Mještani zatekli prevrnut traktor i beživotno tijelo muškarca

Saobraćajna nesreća se dogodila zbog slijetanja traktora sa kolovoza. 


Tagovi

Nesreće na traktorima Tragedija Smrtni ishod Rolo balirka Prevrtanje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.