Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savetovanje o biotehnologiji
  • 12.03.2019. 15:00
  • Moravički okrug, Čačak

Tradicionalno poljoprivredno savetovanje u Čačku

Na Agronomskom fakultetu u Čačku 15. marta u 10 sati počeće dvodnevno tradicionalno, Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem.

Foto: Agronomski fakultet u Čačku
  • 62
  • 2
  • 0

Tradicionalnom Savetovanju prisustvuje značajan broj agronoma, poljoprivrednih proizvođača, udruženja, savetodavne stručne službe, predstavnika lokalnih samouprava, poljoprivrednih škola…

"Ovo je jedan od najznačajnijih naučnih skukpova u ovom delu Srbije i čuva tradiciju dugu skoro četvrt veka. Pojedinosti, je u ime Organizacionog odbora Savetovanja," saopštio je profesor Agronomskog fakulteta dr Drago Milošević, a prenosi Naučni institut za veterinarstvo Srbije. 

Na Savetovanju će biti predstavljeno 126 naučnih i stručnih radova 

Na Savetovanju će biti predstavljeno 126 naučnih i stručnih radova iz oblasti poljoprivrede i prehrambene tehnologije (ratarstvo, povrtarstvo, krmno bilje, voćarstvo i vinogradarstvo, zootehnika, prehrambena tehnologija, zaštita bilja, zaštita životne sredine), a na malom sajmu učestvovaće i 20 društava iz oblasti semenarstva, zaštite bilja, opreme za poljoprivredu…

Prvog dana 15. marta biće reči o merama Ministarstva poljoprivrede i aktuelnim podsticajima za podršku poljoprivrednim proizvođačima u 2019. godini, a potom će biti predstavljani naučni radovi po sekcijama. Drugog dana u subotu, biće upriličen okrugli sto na kom će biti reči o aktuelnim temama u poljoprivredi.  


Tagovi

Savetovanje o biotehnologiji Agronomski fakultet u Čačku Naučni radovi


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.