Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Saobraćajna nezgoda
  • 15.09.2016. 16:00

Sudar kamiona sa šećernom repom kod Inđije

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Inđije, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva teretna vozila koja su prevozila šećernu repu.

  • 593
  • 55
  • 0

Na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod Inđije, tokom prepodnevnih časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva teretna vozila. Jedan kamion natovaren šećernom repom, stajao je u zaustavnoj traci, u smeru ka Beogradu, kada je na njega naleteo drugi kamion, koji je, takođe, prevozio repu. Od siline udara šećerna repa koja se nalazila u prikolicama kamiona se rasula po kolovozu.

Sudar kamiona na auto-putu kod Inđije

Povređenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo, a pričinjena je značajna materijalna šteta. Policija je brzo stigla na lice mesta i obavila uviđaj. Pošto je reč o izuzetno prometnoj deonici odmah nakon sudara na tom delu auto-puta, počele su da se stvaraju velike kolone jer je saobraćaj određeno vreme bio potpuno zatvoren.

Prema rečima dispečera u operativnom centru AMSS, koji se pozivao na informacije iz saobraćajne policije, vozila su preusmeravana na magistralni put Inđija-Stara Pazova. Posle obavljenog uviđaja, uklanjanja kamiona i raščišćavanja kolovoza saobraćaj je ponovo normalizovan.

Fotografije preuzete s Facebook fan stranice: NSU-Uživo sa novosadskih ulica


Povezana biljna vrsta

Šećerna repa

Šećerna repa

Sinonim: - | Engleski naziv: Sugar beet | Latinski naziv: Beta vulgaris var. saccharifera

Šećerna repa je industrijska biljka koja se gaji za proizvodnju šećera, zbog visoke koncentracije saharoze u njenom zadebljanom korenu. Iz šećerne repe se dobije 16% svetske... Više [+]

Tagovi

Saobraćaj Saobraćajna nezgoda Autoput Beograd Novi Sad Srbija Inđija Kamioni Šećerna repa Zastoj Gužve Policija


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.