Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2019
  • 13.11.2018. 11:00

SAME Frutteto CVT 115 S najbolji specijalizirani traktor 2019

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Italiji, Toty žiri odabrao je Traktor godine u četiri kategorije. SAME Frutteto CVT 115 S dobio je nagradu kao najbolji specijalizirani traktor 2019!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 159
  • 16
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bologni u Italiji održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2019. po izboru Toty žirija. Dodijeljene su nagrade u četiri kategorije, a titulu najboljeg specijaliziranog traktora odnio je SAME Frutteto CVT 115 S!

Bezstupanjski prijenos, vrlo snažan hidraulični sustav, miltifunkcionalni nivo opreme za vožnju i elektronske kontrole radnih funkcija uz činjenicu da je sve to "upakirano" u traktor male veličine, bili su dovoljan razlog da se žiri odluči upravo za ovaj traktor.

Svestran i neosporno najbolji u svojoj kategoriji

SAME Frutteto CVT S revolucira način rada u voćnjaku i vinogradu najsuvremenijom tehnološkom inovacijom za postizanje produktivnosti u specijaliziranom traktoru. SAME Frutteto traktori odlikuju se iznimno naprednom tehnologijom, kao što je novi MaxCom naslon za ruke, inovativni kontinuirani mjenjač, ​​potpuno redizajnirana kabina i hidraulični sustav s pumpom od 100 l/min.

vd
SAME Frutteto Cvt 115 S (foto: same-tractors.com)

Već bogatu standardnu ​​opremu ovih traktora možete dopuniti ActiveDrive aktivno kontroliranim nezavisnim prednjim ovjesom. 

Ovu seriju traktora pokreću učinkoviti FARMotion motori s 3 ili 4 cilindra s performansama koje pogoduju klasi i specifičnom potrošnjom goriva (sa najmoćnijom varijantom koja isporučuje 113 KS pri samo 2.200 o/min).

Fendt 313 Vario najbolji univerzalni traktor 2019

Nove kabine su također dostupne s potpuno ravnom platformom, s posebnim blatobranima za niske ili visoke kotače, s jednim dijelom ili otvorenim prednjim zaslonom visoke vidljivosti i kao posebnom varijantom koja pruža učinkovitu zaštitu operatera od zdravstvenih rizika s radom sa sredstvima za zaštitu bilja. Novi krovni modul uključuje klima uređaj i najsuvremenije LED radne svjetiljke.

Kako izgleda SAME Frutteto CVT 115 S, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

SAME Frutteto CVT 115 S Specijalizirani traktor EIMA sajam Tractor of the year Toty žiri


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

45


Glasova: 19

Da 42,2%

Glasova: 20

Ne 44,4%

Glasova: 6

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 13,3%

Pregled ankete

Pregled ankete