Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priznanje za izniman doprinos
  • 24.12.2016. 08:00

Posebno priznanje autorici Ranki Vojnović

Nagrađena autorica, vođena svojim iskustvom, marljivošću i predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta.

  • 1.463
  • 77
  • 0

Informacijski sustav Agroklub svojoj je autorici Ranki Vojnović dodijelio priznanje za poseban doprinos projektu na području Bosne i Hercegovine u 2016. godini.

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture. Svojim uvijek zanimljivim, aktualnim i korisnim savjetima vezanim uz organsku proizvodnju, ali i promociju organskih proizvođača, naša je autorica stekla povjerenje naših čitatelja koji (kao i mi) nestrpljivo čekaju njezine nove tekstove.

Bake joj prenijela ljubav prema poljoprivredi

"Zahvaljujem se na nagradi dobijenoj od Agrokluba i svima koji su prepoznali moj rad i doprinos u promovisanju proizvodnje zdrave hrane. Ova nagrada je za mene podstrek u daljem radu i upoznavanju čitatelja sa eko proizvodnjom, permakulturom i biodinamikom. Nastaviću da putem svojih tekstova promovišem mogućnosti bavljenja poljoprivrednom proizvodnjom u skladu sa prirodom. Ova nagrada je najbolji pokazatelj da su tekstovi iz ovih oblasti pridobili pažnju čitatelja i osvojili njihovo povjerenje", rekla je naša autorica.

Ranka Vojnović je neiscrpan izvor aktualnih i korisnih savjeta iz organske poljoprivrede

Ranka Vojnović od djetinjstva je bila okružena prirodom i baštama. Bake su joj prenijele ljubav prema poljoprivredi i prvo znanje je primila od njih. Zahvaljujući toj ljubavi odabrala je i završila poljoprivrednu srednju školi i diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu u Banja Luci. Nakon toga je nastavila da proučava svijet poljoprivrede, posebno eko poljoprivredu, permakulturu i biodinamiku. U novinarske vode je, kaže, dospjela iz želje da sve što je naučila podijeli sa svim ljudima koji se bave gajenjem biljaka, bili oni profesionalni poljoprivrednici ili amateri, i iz želje da predstavi vrijedne ljude koji na svojim imanjima ostvaruju odlične rezultate u proizvodnji zdrave hrane.

Sustav Agroklub na usluzi je poljoprivrednim proizvođačima od osnutka 2008. godine do danas te u njemu predano rade brojni novinari, agronomi, urednici, programeri i ekonomisti. Agroklub kontinuirano raste iz godine u godinu; i sadržajno i po broju servisa i usluga, ali i po broju korisnika informacija i usluga. Samo ove godine, informacijski sustav ostvario je više od 8,5 milijuna posjeta od strane više od četiri milijuna korisnika.

Nagrađivanje autora prerasta u tradiciju

Zasluga je to 13 zaposlenih, kao i brojnih vanjskih suradnika koji svojim angažmanom i entuzijazmom vrijedno služe proizvođačima hrane. Oni su često donosili promjene u sektoru, inicirali pozitivne pomake, ukazivali na primjere pozitivne prakse te bili ponosni dio projekta. Ovim putem izdvojili smo najzaslužniju od njih.

"Nagrađena autorica vođena svojim iskustvom, predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donose uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta. Također, svojim aktivnostima potiče održivi razvoj ruralnog prostora, ukazuje na nužne društvene promjene te višekratno nesebično pomaže u promicanju rada i inicijativa informacijskog sustava Agroklub", naglasio je prilikom dodijele priznanja Vedran Stapić, suvlasnik Agrokluba.

Namjera dodjele posebnog priznanja je zahvala autorici, ali i dodatni poticaj za sve dionike ovog sustava. Organizatori očekuju da u budućnosti ovaj događaj preraste u svojevrsnu tradiciju.


Tagovi

Naj autori Priznanja Agroklub Ranka Vojnović


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

17

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 10

Katastrofu, propast ćemo! 58,8%

Glasova: 5

Prosperitet, bit će nam bolje 29,4%

Glasova: 1

Sve će biti isto 5,9%

Glasova: 1

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 5,9%

Pregled ankete

Pregled ankete