Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izgorela štala
  • 19.09.2019. 14:30
  • Trebinjska regija, Republika Srpska, Jasen

Palio korov - izgorela komšijina štala i 600 bala sena

Policijskoj stanici Trebinje, juče je prijavljeno da je u selu Jasen došlo do požara u kome je izgorela štala u kojoj se nalazilo oko 600 komada baliranog sena, vlasništvo S.K, te da je požar lokalizovan.

Foto: Facebook/Vatrogasci Trebinje
  • 161
  • 12
  • 0

Trenutak nepažnje kod paljenja korova može uzrokovati nepovratnu materijalnu štetu, poput požara na štali u selu Jasen. 

Naime, Policijskoj stanici Trebinje, juče je prijavljeno da je u selu Jasen došlo do požara u kome je izgorela štala u kojoj se nalazilo oko 600 komada baliranog sena, vlasništvo S.K, te da je požar lokalizovan.

Po obaveštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je do požara došlo usled paljenja trave i korova, od strane lica inicijala M.K. Nakon toga se vatra proširila na livadu i štalu koje su u vlasništvu lica inicijala S.K. a potom je izgorela štala sa senom.

Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje, protiv lica M.K. biće dostavljen izveštaj za počinjeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Na Fejsbuk stranici Teritorijalna vatrogasna jedinica Trebinje objavili su fotografije gašenja požara u štali s porukom: "Nesavesno spaljivanje je koštalo komšiju štale i 600 bala sena. Molimo sugrađane da razmisle o posledicama ovakvih stvari."

U galeriji pogledajte razmere požara u selu Jasen i dobro razmislite kada se odlučite paliti biljne ostatke u svom vrtu ili voćnjaku. 


Foto prilog


Tagovi

Požar Paljenje korova Izgorela štala Vatrogasci


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.