Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručna praksa
  • 08.08.2017. 12:00

Osam tjedana plaćene prakse u agrobiznisu

Pozivaju se studenti i nezaposleni muškarci i žene sa završenim fakultetom za prijavu na stručnu praksu (intership) u poduzećima u sektoru agrarne industrije.

Foto: Bigstock/budabar
  • 1.878
  • 94
  • 0

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za centralnu Bosnu i Hercegovinu, REZ - Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH i Udruženje građana ”NEŠTO VIŠE” (REZ i UGNV) pozivaju studente i nezaposlene žene i muškarce sa završenim fakultetom (diplomanti) iz općina/gradova navedene regije, da se prijave za sticanje dvomjesečnog radnog iskustva.

Radno iskustvo uz naknadu

Cilj ove aktivnosti je omogućiti studentima i nezaposlenim diplomantima sticanje dvomjesečnog radnog iskustva. Svi koji budu izabrani, njih najmanje deset, imat će priliku da u periodu od osam sedmica steknu radno iskustvo, radeći u firmama čija je djelatnost u vezi sa agrobiznisom. Poziv je namijenjen studentima i nezaposlenim diplomantima različitih studijskih usmjerenja.

Svi izabrani studenti i nezaposleni diplomanti dobit će naknadu za svoj angažman.

Provjerite odnosi li se na vašu općinu

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak općina koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresovani pojedinci/studenti trebaju popuniti prijavni obrazac koji je prilog ovom pozivu, a nalazi se ispod teksta te isti poslati na adresu adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.org najkasnije do 25.08.2017. Prijavni obrazac, također, možete dobiti upitom na nevedene adrese.

Poziv se odnosi na ove općine/opštine: Breza, Bugojno, Busovača, Centar Sarajevo, Čajniče, Doboj Jug, Donji Vakuf, Foča, Foča Ustikolina, Fojnica, Goražde, Gornji Vakuf/Uskoplje, Hadžići, Ilidža, Ilijaš, Istočna Ilidža, Istočni Stari Grad, Istočno Novo Sarajevo, Kakanj, Kalinovik, Kiseljak, Kreševo, Maglaj, Novi Grad Sarajevo, Novi Travnik, Novo Goražde, Novo Sarajevo, Olovo, Pale, Pale Prača, Rogatica, Rudo, Sokolac, Stari Grad, Tešanj, Travnik, Trnovo, Trnovo RS, Usora, Vareš, Visoko, Višegrad, Vitez, Vogošća, Zavidovići, Zenica i Žepče.

Foto: Bigstock/budabar


Dokumenti


Tagovi

Agrobiznis Stručna praksa Praksa u agrobiznisu Naknada za praksu


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]