Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HNK Graševina
  • 14.07.2019. 09:00
  • Požeško-slavonska, Vetovo

Oni su nogometni klub Graševina, a navijači su im Promili

Kakva promocija vinogradarskog kraja, graševine, nogometa pa i promila. Jeste li već čuli za HNK Graševina?

Foto: Facebook/HNK Graševina
  • 42
  • 19
  • 0

Što može dobar marketing, možda najbolje svjedoči donedavni nogometni klub Kamen iz Vetova (susjedna Hrvatska, Slavonija op.ur.) koji je promjenom imena promovirao i najnižu nogometnu ligu odnosno treću županijsku nogometnu ligu, ali i svoj vinogradarski kraj. Dakle, ekipa im se odsad zove HNK Graševina, navijačka skupina su Promili, a svi koji pomognu rad kluba, uz člansku će iskaznicu dobiti i litru - graševine! 

Promjena imena koja je itekako odzvonila u javnosti, rezultat je aktivnosti udruge vinara Veteri Castra, koja je u skupštini i izglasala novo ime po poznatoj sorti vina. 

Svoju odluku i novo ime objavili su na facebooku kao i zanimljiv poziv svima koji žele postati navijačima odnosno sponzorima kluba. Svi koji doniraju između 100 i 400 kuna dobit će tako člansku iskaznicu, litru graševine i postati članovi navijačke skupine Promili.

Nogometni klub u Vetovu osnovan je 1955. godine pod nazivom NK Sloboda Vetovo, ali se nakon nekog vremena ugasio zbog loših uvjeta za rad. Obnovljen je 1971. pod nazivom NK Kamen Vetovo i zadržao se sve do danas kada je postao Graševina, HNK Graševina. 

Sudeći prema reakcijama na njihovoj stranici, članove odnosno Promile će imati diljem zemlje."Primate i Petrinjce?, Jel primate simpatizere iz Zagreba?, Šibenčani su uz vas!", tek je dio pozitivnih komentara. 


Tagovi

HNK Graševina Promili Nogometni klub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

17

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 10

Katastrofu, propast ćemo! 58,8%

Glasova: 5

Prosperitet, bit će nam bolje 29,4%

Glasova: 1

Sve će biti isto 5,9%

Glasova: 1

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 5,9%

Pregled ankete

Pregled ankete