Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 23.04.2020. 16:00

MF i dalje na dobrom putu: Nastavlja isporuku mašina i rezervnih delova

Uprkos zaustavljanju proizvodnje u raznim MF pogonima, Austro Diesel, generalni uvoznik za MF, nastavlja sa isporukom mašina. Nastavlja i snabdevanje rezervnim delovima.

Foto: Austro Diesel
  • 656
  • 32
  • 0

Uprkos zaustavljanja proizvodnje u raznim MF pogonima, Austro Diesel, generalni uvoznik za Massey Ferguson, nastavlja sa isporukom mašina. Nastavlja i snabdevanje rezervnim delovima. 

Kod Austro Diesel-a se u šestoj nedelji sveopštih ograničenja i dalje nastavlja kako isporuka mašina tako i snabdevanje originalnim MF rezervnim delovima. Mogućnost isporuke postoji i dalje zahvaljujući dobro organizovanom skladištu i motivisanom timu.

"U svemu što radimo je na prvom mestu zdravlje naših kupaca i zaposlenih. U ovim izazovnim vremenima imamo sistem koji dobro funkcioniše i koji nam omogućava da nastavimo naše usluge za naše klijente i tako možemo da održavamo mobilnost MF vozača. Veliko hvala pripada našim zaposlenima, MF distributerima kao i poljoprivrednicima koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi održali kritičnu proizvodnju hrane," rekao je inženjer Johann Gram, direktor i član društva Austro Diesel GmbH.

Austro Diesel stoji rado na raspolaganju na mejlu: verkauf@austrodiesel.at. Sve informacije su takođe dostupne na www.austrodiesel.at.

U pogonima Massey Fergusona se u međuvremenu, uz poštovanje svih potrebnih mera na obuzdavanju korona pandemije, radi na tome da se uskoro ponovo pokrene proizvodnja.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Proizvodnja Isporuka Johan Gram


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.