Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akcija Auto Arbanasa
  • 06.09.2014. 16:45

Mazda pick-up - vaš za samo 91.120kn!

Auto Arbanas pripremio je iznimnu akciju rabljenih Mazda PT-50 Pick-up vozila za sve prave farmere i one koji se tako osjećaju!

  • 3.572
  • 331
  • 0

Jesen nam lagano pristiže, žetve i berbe su u punom jeku, a vama treba pomoć u prijevozu radne opreme i materijala? Tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice je tu da vam olakša posao! Kao ovlašteni Mazdin partner, pripremila je posebnu ponudu za farmere rabljenih Mazda BT-50 pick-up vozila!

Mazda BT-50 je sinonim kvalitetnog pick-up vozila japanskog proizvođača Mazda. U pravom smislu spaja potrebe modernog farmera, kako na polju, tako i u privatnom životu.

Sva vozila su opremljena dvostrukom kabinom i registrirana za 5 osoba. Imaju ugrađen 2,5 L dizel motor od 143 KS i 330 Nm okretnog momenta te pogonom na sve kotače. Bogato su opremljena TE paketom opreme sa aluminijskim naplacima, klima-uređajem, kao i atraktivnom dodatnom opremom: kadom prtljažnika i hard-top nadgrađem tovarnog prostora. Vozila su stara 4 godine, sva su u izvrsnom stanju te uredno održavana u ovlaštenim Mazda servisima, a svi kupci dobivaju i jamstvo u trajanju 12 mjeseci. Sva vozila su u sustavu PDV-a kojeg kupci mogu odbiti, naravno ako imaju takvu mogućnost.

Količina vozila je ograničena, a mogu se razgledati i isprobati u prodajno-servisnom centru Mazda Auto Arbanas u Velikoj Gorici.

Više o tehničkim karakteristikama vozila pogledajte u našem oglasu, a u video prilogu ispod teksta pogledajte zanimljivu reportažu primjene ovog jedinstvenog pick-up vozila u životu farmera!


Tagovi

Auto Arbanas Mazda BT-50 Pick-up vozilo Akcija Mazda vozila Velika Gorica Dodatna oprema Ovlašteni Mazda servis Berba mandarina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]