Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 03.03.2017. 12:00

Izmjene Pravilnika u podmjeri 4.3

Otvoreno je novo savjetovanje na temu Prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva".

  • 1.764
  • 183
  • 0

Otvoreno je novo savjetovanje na temu Prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tipa operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Pravilnikom o provedbi mjere M4 "Ulaganja u fizičku imovinu", podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tip operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. dodjeljuje se potpora za ulaganja u primarnu i sekundarnu šumsku infrastrukturu (šumske ceste i traktorske puteve).

Izmjenama i dopunama Pravilnika su pojednostavljene procedure provedbe, smanjeno administrativno opterećenje korisnika, uklonjene uočene manjkavosti i nelogičnosti iz prethodnog natječaja i proširen krug mogućih korisnika potpore.

Savjetovanje je otvoreno do 22.3.2017.


Tagovi

Mjera 4 Pravilnik Javno savjetovanje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]