Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv za plastenike
  • 20.06.2018. 16:30

Dodjeljuju 35 plastenika - općina Trebinje raspisala Javni poziv

Projektom je predviđena dodjela 35 plastenika površine 100 m2, sa pratećom opremom. Isporuka plastenika će uključivati i montažu.

Foto: Pixabay/LaraHughes
  • 233
  • 10
  • 0

Agencija za razvoj MSP-a u partnerstvu sa Gradom Trebinje i Agrarnim fondom Grada Trebinja, realizuje projekat "Afirmacija poljoprivrednih resursa u svrhu poboljšanja socio-ekonomskog položaja stanovnika ruralnih područja".

Projekat je podržan sredstvima Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja 2017/2018. Partneri i strane koje finansiraju Financijski mehanizam su: Ministarstvo finansija Republike Srpske, Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Investiciono-razvojna banka Republike Srpske i Razvojni program Ujedinnjenih nacija (UNDP).

Prijavite se na vrijeme!

Projekat je prioritetno namijenjen nezaposlenim osobama sa područja ruralnih mjesnih zajednica Grada Trebinja, sa akcentom na ekonomsko i socijalno osjetljive kategorije stanovništva (žene, mladi, teško zapošljive kategorije, višečlane porodice).

Projektom je predviđena dodjela 35 plastenika površine 100 m2, sa pratećom opremom. Isporuka plastenika će uključivati i montažu.

Odabrani korisnici će imati obavezu da namjenski koriste plastenike, kao i da registruju poljoprivrednu djelatnost (komercijalno ili nekomercijalno gazdinstvo, s.p., d.o.o. i sl.)

Javni poziv je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Agencije za razvoj MSP-a.

Javni poziv možete preuzeti u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Plastenik Trebinje Javni poziv Poljoprivrednici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.