Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oglasnik
  • 19.11.2019. 08:00

Besplatno oglasi svoje proizvode: Osim kupaca osvoji i majicu ;)

Predaj do 5 besplatnih oglasa na najveći poljoprivredni oglasnik i osvoji AK majicu. Prodaješ vino, rakiju, sir, kukuruz, ulje, med, svinje, kobasice ili nešto drugo?

Foto: Robert_g/Depositphotos
  • 756
  • 33
  • 0

Nije bitno da li se radi o vinu, rakiji, likeru, kukuruzu, jajima, medu, pilićima, prasićima, siru ili kobasicama… važno je jedino da se radi o poljoprivrednom proizvodu za kojeg tražiš kupca. Uz veću prodaju, ovaj put možeš osvojiti i najbolju, naj, naj majicu Agrokluba!

Kako da učestvuješ?

Pokaži svoje poljoprivredne proizvode u najboljem svetlu! Uslikaj ih i oglasi prodaju najbolje što možeš. U oglasnik postavi do 5 besplatnih oglasa.

Svakako stavi fotografiju, opiši proizvod i označi cenu. Objavi oglas i ... samo čekaj da kupac pozove, pošalje SMS ili e-mail ;)

A u međuvremenu, možeš i da osvojiš AK majicu!

Prijavi se

Pravila učestvovanja

Učestvovati možete od 19. do 28. novembra 2019. godine. Svi oni koji u tom vremenu predaju oglas mogu da postanu dobitnici majice.

Uslov je, da su popunjeni podaci na Agroklub korisničkom nalogu, odnosno samo korisnici koji imaju upisanu adresu (ulica i broj, mesto) učestvuju u izvlačenju. Naknadna upisivanja ne priznajemo.

Prijavi se na Agroklub i proveri da li je tvoja adresa upisana u tvoj AK profil. Ako nije, upiši je u za to predviđeno mesto (Nakon prijave u gornjem desnom uglu [Korisničko ime] > [Profil] > [Izmeni]).).

Izvlačenje će se održati 29.11. što ne znači da i posle tog vremena oglasnik Agrokluba nije najbolje rešenje za prodaju ;)

Poljoprivredni oglasnik

7 majica za naj oglase

A pokloni? Pokloni su po posljednji put ove godine: naaaajbolje Agroklub majice, koje čekaju 7 srećnih korisnika :)

Ponavljamo uslove učestvovanja:

  • oglas za prodaju poljoprivrednih proizvoda oglašen između 19. - 28. novembra 2019. godine;
  • puno ime i prezime kao i adresa stanovanja na tvom profilu AK.

Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, zato vodi računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika.

Srećno svima!

PS. Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkovanje, objavljivanje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći ;)


Tagovi

Agroklub Oglasnik Majice Poklon


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.