Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • aWEB model
  • 17.03.2016. 11:10
  • Vukovarsko-srijemska

Besplatne internet stranice za proizvođače iz Vukovarsko-srijemske županije!

Ako ste proizvođač sa područja Vukovarsko-srijemske županije, za vas je izrada internet stranice potpuno besplatna! Sve što je potrebno je popuniti obrazac na dnu teksta!

  • 6.147
  • 386
  • 0

Početkom godine, kao novi projekt Agroklub informacijskog sustava javnosti je predstavljen aWEB - model izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače. aWEB je namijenjen gotovo svima - proizvođačima vina, meda, sira, sokova, rukotvorina, voćarima, povrćarima.. Bilo koji OPG, obrt ili tvrtka koja ima finalni proizvod namijenjen krajnjem korisniku može imati i vlastite internet stranice u sklopu aWEB modela.

Zašto mi treba internet stranica?

Internet je danas jednako važno mjesto okupljanja kupaca kao i tržnice, sajmovi, oglasnici.. Ako, primjerice, proizvodite voćne sokove, a nemate internet stranice, kupac koji pretražuje "sok od aronije", "sok od jabuke", "sok od višnje" i slične pojmove, nema kako saznati za vašu proizvodnju i ako niste prisutni na internetu takvog kupca ćete izgubiti. A takvih je kupaca iz dana u dan sve više..

Prisustvo na Internetu danas nije luksuz, već potreba, a vlastita web stranica je svakako početna stanica za sve koji tek ulaze u svijet Interneta.

aWEB je namijenjen svim proizvođačima!

Na tržištu danas ne postoji povoljniji model izrade stranica od aWEB modela, a korisnici koji žele vlastite internet stranice ne moraju imati veliko informatičko predznanje. Potrebno je samo imati registriran OPG, obrt ili tvrtku, i aktivnu email adresu preko koje bi nam poslali materijale za koje želite imati na svojoj web stranici: tekstove, fotografije, dokumente, kontakt podatke i slično.. Prisutnost na internetu danas je obaveza svakog modernog proizvođača hrane!

VSŽ svojim proizvođačima sponzorira prvu godinu korištenja!

Vukovarska-srijemska županija, točnije Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj na čelu sa pročelnikom Andrijom Matićem odlučili su zainteresiranim proizvođačima sa područja Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti sponzorirati izradu i jednu godinu održavanja osnovne aWEB internet stranice. Broj internet stranica koje županija sponzorira je 40, stoga požurite sa prijavom, broj web stranica je ograničen! Svojim proizvođačima Vukovarsko-srijemska županija nastoji povećati vidljivost i osigurati komunikaciju s tržištem, a putem interneta komunikacija je ubrzana i olakšana.

Požurite sa prijavom, broj web stranica je ograničen!

Osnovni uvjet je da se poljoprivredni proizvođač nalazi na području Vukovarsko-srijemske županije, te da do sada nije koristio slične potpore od strane Županije. Svoj interes iskazujete u prijavnoj formi koja se nalazi ispod članka, a u kojoj je, osim osnovnih informacija o proizvodnji, potrebno i označiti izjavu kojom garantirate da je djelatnost registrirana i u skladu sa tržišnim propisima.

Nakon prijave kontaktirat će vas osoba zadužena za izradu aWEB stranica kako bi vas uputila u daljnje korake. Za vas, kao proizvođača iz Vukovarsko-srijemske županije cjelokupna izrada stranica je potpuno besplatna! Ono što je bitno naglasiti je rok za dostavu materijala! Od trenutka kada se prijavite i iskažete interes, potrebno je u roku od 15 dana poslati materijal (fotografije, nekoliko kratkih rečenica o gospodarstvu i kontakt podatke) na mail adresu info@aweb.hr.

Za sva pitanja slobodno se javite na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Andrija Matić Upravni odjel za poljoprivredu Vinari Internet Web stranice AWEB Vukovarsko srijemska županija Besplatne stranice Pčelarstvo Proizvodnja sokova

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić