Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fanon
  • 25.09.2018. 13:30

Veliki uspjeh za Fanon: Rupiol Sunline osvojio srebrnu medalju na EuroTieru 2018!

Radi se o jedinstvenom i inovativnom proizvodu za preživače, sa idealnim spojem proteina i energije, bez palminog ulja!

Foto: Fanon
  • 905
  • 45
  • 0

Na najvećem svjetskom specijaliziranom sajmu stočarstva, farmske tehnologije i hranidbe životinja EuroTier u Hannoveru, gdje se predstavlja više od 2.700 izlagača iz cijeloga svijeta i kojeg godišnje posjeti preko 170.000 posjetitelja, između 250 kandidata koji su predstavili svoje najbolje proizvode i ideje, Fanon d.o.o. će primiti srebrnu nagradu za inovaciju za proizvod Rupiol!

Radi se o jedinstvenom i inovativnom proizvodu za preživače, sa idealnim spojem proteina i energije, bez palminog ulja! Energetska opskrba mliječnih krava, osobito u prvoj trećini laktacije, može se osigurati samo koncentriranom hranom koja ne opterećuje probavu buraga. Koristeći novu tehniku ​​obrade, stvoren je proizvod koji sadrži visoko probavljive hranjive tvari, aminokiseline sa sumporom i izvanrednu kvalitetu masti. Proizvod se već koristi i testira na farmama mliječnih proizvoda.

Kako kažu iz tvrtke, ovaj uspjeh je za njih ravan osvajanju 2. mjesta na svjetskom prvenstvu naših nogometaša te da im daje još više motivacije i volje da budu ne samo sljedbenici, već i kreatori novih trendova.

Ovo je ujedno i najbolja pozivnica da posjetite Fanon na sajmu EuroTier u Hannoveru, od 13.-16.11.2018., Halle 20, stand B29.


Tagovi

Fanon Sajam EuroTier Rupiol Sunline Srebrna nagrada


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.