Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šverc mesa
  • 27.09.2018. 15:00

Uhapšeno sedam osoba zbog preprodaje pokvarenog mesa iz Brazila

Uhapšeni su osumnjičeni da su u periodu od juna do avgusta 2018. godine nabavlili meso i prerađevine kojima je rok trajanja istekao, a potom ga preprodavali.

Foto: Pixabay / 3839153
  • 512
  • 25
  • 0

Uhapšeno je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal,  sedam osoba zbog sumnje da su preprodali u Srbiji oko 31 tonu pokvarenog mesa i mesnih prerađevina iz Brazila.  Terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv P. S, D. D, S. M, M. M, L. Đ i M. M, koji su uhapšeni u saradnji sa policijskim upravama iz Jagodine i Užica, prenose agencijsku vest Novosti. Osumnjičeni da su u periodu od juna do avgusta 2018. godine nabavlili meso i prerađevine kojima je rok trajanja istekao. Sumnja se da su to pokvareno meso preprodavali raznim preduzećima koja se bave preradom mesa i mesnih prerađevina.

Podsetimo, ukupno 23 tone mesa, koje su iz Brazila, preko Kosmeta i Raške trebalo da stignu do jednog preduzeća u selu Supska kod Ćuprije, pronađene su, zaplenjene i uništene. O ovome više možete da pročitate u tekstu: Meso iz Brazila sa isteklim rokom nije ušlo na tržište.


Izvori

Novosti.rs


Tagovi

Pokvareno meso Brazil Hapšenje


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.