Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 13.08.2019. 13:00
  • Krapinsko-zagorska, Donja Šemnica

U prevrtanju traktora život izgubio 50-godišnjak

Još jedan život izgubljen je zbog prevrtanja traktora. Na području druge policijske uprave, 65-godišnji traktorista bez vozačke i neregistrovanim traktorom izazvao je saobraćajnu nesreću.

Foto: PU krapinsko-zagorska
  • 962
  • 47
  • 0

U prevrtanju traktora život je izgubio 50-godišnji traktorista. Tragedija se dogodila u nedelju, 11. avgusta, oko 14 sati, na livadi u Donjoj Šemnici na području Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Traktor koji je vozio poginuli vozač bio je neregistrovan i bez zaštitnog luka ili kabine. "Do prevrtanja poljoprivrednog traktora došlo je za vreme obavljanja poljoprivrednih radova na livadi sa nagibom, gde je 50-godišnji hrvatski državljanin vozilom, na kojem je bio dodat priključak za okretanje sena, krenuo u polukružno okretanje. Usled polukružnog okretanja na nagibu došlo je do prevrtanja poljoprivrednog traktora i prignječenja vozača, nakon čega se vozilo ponovno okrenulo na točkove i nekontrolisano nastavilo kretati nizbrdicom do stabla u koje je udarilo.

Mrtvo telo 50-godišnjaka upućeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu", saopštila je tamošnja policija. 

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, 65-godišnji traktorista bez vozačke i s neregistrovanim traktorom je u subotu 10. avgusta izazvao saobraćajnu nesreću.

U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba, a policija protiv vozača traktora podnosi odgovarajuće prekršajne prijave Opšinskom sudu u Slavonskom Brodu.


Tagovi

Tragedija Prevrtanje traktora Smrtno stradanje Neregistrovan traktor


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!