Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 19.10.2018. 14:00

Traktorist (23) teško ozlijeđen pri slijetanju u kanal, u prikolicu mu se autom zabio 27-godišnjak

Traktorist je zadržan na liječenju u bolnici.

Foto: PU brodsko-posavska
  • 2.996
  • 167
  • 0

Teške ozljede zadobio je 23-godišnji traktorist u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 17. listopada, oko 19.45 sati u Klokočeviku. Naime, kako navodi brodsko-posavska policija, očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo jer je 27-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, udario prednjim dijelom vozila u prikolicu traktora, koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao 23-godišnjak.

Pritom je došlo do slijetanja traktora s vozačem i prikolice u kanal. U ovoj prometnoj nesreći 23-godišnji traktorista je teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici, u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici su također utvrdili da je 23-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom i poluprikolicom, s neispravnim uređajima za osvjetljavanje i signalizaciju. Protiv 27-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu, a protiv 23-godišnjaka prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tagovi

Prometna nesreća Traktor Klokočevik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).