Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata potpora
  • 20.08.2020. 10:00

Tko je dobio koliko poticaja u prošloj godini?

Tko je dobio najviše poticaja? Koliko potpora odlazi poljoprivrednicima, a koliko ostalim korisnicima mjera Programa ruralnog razvoja RH? Koja županija najviše profitira od poljoprivrede, a koja najmanje? Koliko je susjed dobio EU novaca?

Foto: Agroklub
  • 27.875
  • 1.530
  • 4

Odgovore na pitanja iz podnaslova, ali i mnoga druga možete potražiti putem servisa 'Isplaćene potpore' unutar informacijskog sustava Agroklub.

Od danas, na poveznici Isplaćene potpore, nalaze se stotine tisuća zapisa isplata doznačenih na račune korisnika u zadnje dvije godine, ukupne vrijednosti veće od 10 milijardi kuna.

Riječ je o podatcima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), obrađenim s ciljem lakšeg, boljeg i pametnijeg korištenja. 

Kreiran je pregled za kojega se nadamo da daje jasniju sliku sustava poticaja u cjelini, prikazujući ih pojedinačno i skupno, analitički i grafički, a sve na temelju podataka pojedinačnih isplata APPRRR-a.

Isplaćne potpore
Pregled isplaćenih potpora po mjerama 

Što možete pretraživati? 

Možete birati pregled po županijama i godinama, a u gornjem desnom uglu imate na raspolaganju i formu s detaljnijim mogućnostima pretrage.

Putem nje možete filtrirati podatke po nazivu korisnika, iznosima (od - do), lokaciji (županija, mjesto), godini i isplate, a od sada, po prvi puta i po pojedinoj mjeri, odnosno pripadajućem fondu. 

Zašto je važno znati tko je koliko potpora dobio?

Prilikom pretrage možete koristiti samo neka od raspoloživih polja ili sva, a klikom na gumb 'pretraži' dobit ćete rezultate s iskazanim zbirnim iznosima isplata.

Klikom na pojedinog korisnika prikazuju se pojedinačno i skupne informacije iz svih mjera i fondova po godinama, bilo da je riječ o izravnim plaćanjima, sredstvima ruralnog razvoja, fonda za pomorstvo i ribarstvo ili nacionalnih potpora. 

Za prikaz potpora klikni na poveznicu: Isplaćene potpore 2019


Fotoprilog


Tagovi

Isplata potpora 2018 2019 Transparentnost Pretraživanje Podatci Poticaji


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.