Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa janjadi
  • 25.02.2020. 11:00
  • Osječko-baranjska, Trnava

Tijekom noći vlasniku ukrao janjad

Uz otuđenje janjadi, policija je zabilježila i krađe mesa, kako svježeg, tako i suhomesnatih proizvoda

Foto: Pixabay/MGosv1830 (ilustracija)
  • 669
  • 35
  • 0

Bez više komada janjadi ostao je vlasnik iz Trnave kod Đakova. Kako je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, u noći s 22. na 23. veljače, "nepoznati je počinitelj iz ograđenog prostora koji se nalazi na imanju 53-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao više komada janjića".

"Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem", navela je policija.

Osim živih domaćih životinja, policijske su uprave zabilježile i krađe mesa. Kako svježeg, tako i suhomesnatih proizvoda.

Na Božić iz nezaključanog kokošinjca ukrao nekoliko desetaka komada peradi

"U noći sa srijede na četvrtak, 19./20. veljače u Novom Selu Palanječkom, nepoznati je počinitelj je iz garaže 78-godišnjeg muškarca, iz škrinje za zamrzavanje ukrao meso
 
Također se traga i za počiniteljem koji je sa petka na subotu, 21./22. veljače u Novom Selu Palanječkom, sa tavana dvorišne prostorije, vlasništvo 78-godišnjeg muškarca ukrao suhomesnate proizvode. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave
", navodi PU sisačko-moslavačka.

Slično bilježi i PU karlovačka gdje je tijekom dana 22. veljače u Ogulinu nepoznati počinitelj provalio u sušionicu 57-godišnjaka te otuđio suhomesnate proizvode. Materijalna šteta veća je od 2. 000 kuna.


Tagovi

Krađa Janjad Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs