Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 2019
  • 01.01.2019. 11:00

Srećna Nova 2019. godina!

Želimo vam blagostanje i bolju godinu od prethodne!

  • 77
  • 1
  • 0

Ušli smo u novu 2019. godinu! Kao i svake, tako i ove želimo da se sve ono što je bilo loše više ne ponovi, a da se ono što je bilo dobro umnoži. To posebno važi za proizvođače, koji uvek imaju istu želju - da se njihov rad vreduje onoliko koliko zaista zalužuje. 

Ova godina bila je turbulentna. Aktiviranje IPARD fonda, prodaja IMT-a i PKB-a, protesti poljoprivrednika zbog visoke cene goriva, niske cene ratarskih useva, kao i hapšenja u Upravi za agrarna plaćanja događaji su koji se izdvajaju u 2018. O njima detaljno čitajte danas u našoj kolumni. 

Kada je reč o Agroklubu, objavili smo više od 8.300 tekstova. Korisnici i partneri oglasili su 4.000 oglasa i podelili više od 3.800 postova na društvenoj mreži KLUB. Ostvarili smo gotovo 11 miliona poseta od strane pet miliona korisnika. Obeležili smo prvih deset godina rada i javno predstavili četvrtu generaciju AK sistema. Nije loše!

Želimo da vam se zahvalimo što ste uz nas i da vas pozovemo da tako bude i u novoj 2019. godini!

Svako dobro vama i vašim porodicama želi Agroklub tim! Srećna Nova godina!


Tagovi

2019 Nova godina


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.