Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Protest
  • 12.08.2022. 15:05

Ratari: "Nismo zadovoljni ni mi, ni oni" - pregovori se nastavljaju

Došlo je do nekih pomeranja, nismo zadovoljni ni mi ni oni. Mi smo spremni nečeg da se odreknemo, a oni nisu spremni ništa da dodaju, rekao je Mileta Slankamenac ispred Inicijative.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 1.158
  • 1.328
  • 0

Nakon današnjih pregovora, posle novog seta zahteva, između prestavnika Vlade i poljoprivrednika koji protestuju već nekoliko dana u više gradova Srbije, ispred Vlade Vojvodine za medije je dao izjavu Mileta Slankamenac ispred Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije.

"Pregovori su počeli, pa su malo zapeli. Čekamo i dalje odgovor, treba da se vidi sa Ministarstvom finansija i još nekim ministarstvima. Mi smo i dalje u blokadi. Upravo počinje blokada Sombora, Titelski most...Došlo je do nekih pomeranja, nismo zadovoljni ni mi ni oni. Mi smo spremni nečeg da se odreknemo, a oni nisu spremni ništa da dodaju", rekao je Slankamenac u obraćanju medijima.

Odgovarajući na pitanja novinara, poljoprivrednik Inicijative rekao je da je očigledno da država nije učinila šta je mogla i da izgleda da može mnogo više.

"Videćemo ujutru, ali imamo neke ozbiljnije saobraćajnice koje planiramo da blokiramo", rekao je o nastavku blokade.

Podsetimo, protestuju ratari Šumadije, Braničevskog okruga, a i severa Bačke.


Tagovi

Protesti Mileta Slankamenac Pregovori Vlada Blokada


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u