Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub aWEB
  • 13.10.2016. 11:00

Poklanjamo vam tri internet stranice!

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje, a Agroklub vam ovim putem poklanja tri besplatne aWEB stranice za vaše proizvode!

  • 4.610
  • 238
  • 0

Želite svoje gazdinstvo ili proizvode da predstavite na internetu? Planirate da dođete do većeg broja ljudi, kupaca, potrošača, potencijalnih partnera? Odgovor za vas u tom slučaju je aWEB, servis informacionog sistema Agroklub!

Šta je aWEB?

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor uopšte, kojom se već služe poljoprivrednici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a koja je dostupna i na području Srbije!

Na klik udaljenosti od kupaca

Usluga po modelu "ključ u ruke" po najpovoljnijoj ceni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domena, smeštaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku. Uz aWEB ste samo jedan klik udaljeni od kupaca vaših proizvoda ili usluga na internetu!

Sopstvene internet stranice približavaju Vaše proizvode i usluge brojnim internet korisnicima.

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze kroz vaše mesto, ako prodajete na pijaci obraćate se stotinama ili hiljadama kupaca koji je posećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu vaši proizvodi/usluge izloženi su milionima potencijalnih kupaca. Potrebno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to stranice aWEB usluge sigurno omogućavaju.

Poklonite nam poverenje, vratićemo vam rezultate.

Naša firma više od 10 godina razvija različita internet rešenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj našeg znanja i iskustva i kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili. Više se ne postavlja pitanje da li je potrebno da se bude na internetu, već samo kako. Internet tržište nezadrživo raste iz godine u godinu i menja se iz dana u dan. Mi to znamo, pratimo i prilagođavamo se.

Poklanjamo tri besplatne aWEB stranice

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje, jer smo unutar jedne usluge stvorili uslove da sa malim ulaganjem realizujemo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju. Internet stranice su postale platforma, a pretraživači i društvene mreže ozbiljni kanali prodaje. Zato, kreirajte podlogu za razvoj svog proizvoda i poslovanja. Poklonite nam poverenje, vratićemo vam rezultate.

Ujedno, Agroklub Vam ovim putem poklanja tri besplatne aWEB stranice! Kako do njih? Jednostavno, na stranici, ispod teksta (ne na Facebook-u), upišite u komentar kojom granom poljoprivrede se bavite (veličina stada, voćnjaka, oranica, broj košnica, proizvodnja mesa, seoski turizam, proizvodnja sira...), ostavite kontakt podatke i napišite vaše mišljenje na koji način bi vam aWEB olakšao poslovanje? Tri najkreativnija odgovora dobijaju svoju aWEB stranicu. Usluga je besplatna godinu dana. Javite se!

Rok za prijavu je do četvrtka, 20. oktobra. Spisak sa najzanimljivijim odgovorima objavićemo u petak, 21. oktobra na našem KLUB-u.


Tagovi

Agroklub AWEB Poljoprivreda Servis Agrokluba IT tehnologije Gazdinstvo Promocija


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!